Kuskoysunlaryoluna gozde71 adet günümde gitmiştim evdeki testler pozitif çıktığı için. O zaman 439 çıkmıştı
cckdlk Adet olmam gereken gün 93 iki gün sonra 220 iki gün sonra 650… Geç döllenme olmuş da olabilir. Herkesin farklı oluyo ya
Kuskoysunlaryoluna gozde71 sayı hiç önemli değil. Artış hızı önemli diye biliyorum hiç dert etmeyin. Herkesin farklı farklı, önemli olan sağlıklı ilerlemesi öyle düşünün 🙏🏻
handemie Bende ilk 199.92 ikinci 525 üçüncü 907 sonra 4 gün ara verdim yapmadım 5inci gün yaptım 40bin kusur cikmisti🥰
Umudayolculuk handemie 525ten 927ye iki gün mü geçmişti. Bir sıkıntı oldu mu tam iki kat artmamış benim de 2 günde 908 den 1720ye çıktı %90oranında arttı ama tam 2 katı değil biraz tedirginim
Taricat Kızlar benim dün 245 çıktı ama cumartesi günü kliniğe randevum var cumartesiye kadar 1000 ’lere ulaşır mı kese görülür mü sizce
Umudayolculuk Kızlar betahcg 908 den 1720 ’ye çıkmış. Tam 2 katı değil sizce bir sıkıntı olur mu Birncisi 93 İkincisi 257 Üçüncüsü 908 Dördüncü 1720 sizce sıkıntı var mı hepsi 2 gün arayla
cckdlk gozde71 ben de bi düşük iki kimyasal yaşadığım için korkuyorum ama umutlu olman lazım. Belki bu sene o sene? Kendini motive et. Ben olumlamaya inanıyorum.
Umudayolculuk cckdlk evet ben hepnaynı saatte yaptırdım içimde sıkıntı oluştu aslında %90larda artmış ama 2 kat bekliyordum korktum
cckdlk Umudayolculuk gerilmeee. Kişiden kişiye değişir böyle şeyler.. az mı? Bebek oluşuyo ya vücutta. İki gün daha bekle sen. Çarpı 2-3lere çıkar