denizasigi Umudayolculuk ayy yavrum daha küçücükmüs betan kaç şu an 5 haftalıktan sonra kese inşallah görünür stres yapma sakin ol 💝
Heyla Umudayolculuk hayır çok erken gittim ben görmedik persembe gideceğiz görmek için doktor bu kadar erken ultrasonda gözükmez alttan bakalım dedi ben istemedim
Heyla Umudayolculuk sizinde sağlıklı sürsün inşallah hepimiz sorunsuz vaziytte sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım 😊
zilhan Umudayolculuk Sizin kaç ? Ay inşallah ben en son gittiğim de kesem görünmemişti ama duvarım kalınlaşmıştı kan testi verdim 53,80 olmuştu şimdi gittiğimde inşallah görürüm kesemi
Umudayolculuk zilhan benim de bugün beta 908 idi. Uygulamada 4+6 görünüyor. Bu gece itibariyle 5 haftalık olacak😊🙏
Umudayolculuk denizasigi yok yok zaten gitmeyeceğim cuma günü gideceğim sadece kanı takip ediyorum okadar😊🙏
denizasigi Umudayolculuk iyi ya sevindim cuma günü görünür insallah idrara sıkışmıs vaziyette gidin :)
Suleehamdi Umudayolculuk 1068 2 gün sonra 1835 çıktı daha keseyi göremedik ama normal mi artış bilmiyorum
Umudayolculuk Suleehamdi en az %60 artması gerek iki katı artması şart değil. İnşallah iyidir korkmayın. Sizin %60 artmış 😊