FatmaNur_27 30 haftalık hamileyim iki gündür az miktarda su geliyo akıntı değil ama suyummu geliyor bilmiyorum başına geln varmı pazartesi günü kontörlüm var sorcam
FatmaNur_27 melekzehra bebek haraketleriniz nasıldı çok haraketli bebeğim doktor olmadığı için gitmedim hastaneye
Melos12 FatmaNur_27 canım pazartesiyi bekleme doktora git direk ne olur ne olma riske atma bebeği gelen suyunsa azalmış olabilir
mxs34 O haftalarda bende suyum geliyor sanmıştım meğersem bebeğin başı aşagıda olduğu için idrar torbama baskı yapiyormuş idrarmış. Ama siz yine de görünün bence su da olabilir 🙏🏻
Denizyildizi1 FatmaNur_27 Geçmiş olsun o haftalarda bende yaşamıştım afedersiniz lavabodan çıktım birşey aktı baya bi su gelmiş acile gittim su değil idrar kaçırıyosun dediler sıkışık değildim anlatamadım kimseye 2 hafta sonra ultrasonda bebeğin suyunun azaldığını o haftada gelenin de su olduğunu söylediler imkanınız varsa mutlaka acile gidin ihmale gelmiyor su azlığından hem bebeğim yeteri kilo alamıyor hemde gelişimi ilerlemiyor erken doğum olabilir bakalım ne olacak ama korkmayın inşallah birşey çıkmaz🙏