Lehrerinn Özel tamamlayıcı sağlık sigortam var ama aradığım çoğu hastane perinatolog da geçerli olmuyor dendi:( fiyatları da 350 den aşağı değil.istanbul Avrupa yakasında ikili test için nerelere gittiniz? Fiyatları neydi??
ftmfts Lehrerinn canim benimde öyle sen ucreti odeyip faturani alip sigorta sirketine yolluyorsun 2 hafta icinde sana odemeyi yapıyorlar
ftmfts Lehrerinn bide senin dedigin detayli ultrason ikili test degil. perinatalog detayli ultrasonu yapıyor.
Balinci Lehrerinn eger sana yakınsa kağıthane gültepe avicenna 205 tl dün kendim yaptırdım canm .Ayrıca gene burda okumuştum kagıthane derin dere hastanesi 119 tl ye yapıyormuş
HaticeTygnTpc Detaylı ultrason mu demek istedin? Perinatalog detaylı ultrason yapar. 200-500 tl arası değişir. Indirim ve sigortalar geçerli değil diye biliyorum. Ama ikili test dediğin sadece kan alınması 75 tl ye yaptırmıştım ben. Sadece hemşire kanını alcak bazı anomalilere ve değerlere bakılcak.
caglademir sigortan ne canim? benimki mapfre hepsinde gecti cok ilginc karsilamamasi😳 Sigorta sirketini arayip anlasmali kurumlarini sor istersen?