Sibel_l3 Üniversite yada şehir hastanesine giden varmı başından beri yada son anda doğum için giden nasıl yol izleniyor şuan randveu bile vermiyor şehir hastaneleri, bilgisi olan yazbailir mi
zehraaaktas Sibel_l3 üniversite hastanesine gidiyorum başından beri 24+4 haftalığız yapılacak testleri söylüyorlar düzenli şekilde sorduğum sorulara cevap veriyorlar ama daha doğum hakkında konuşmadık da zaten zorunlu sezeryan olmadığı sürece normal yaptırıyolar randevu da bulabiliyorum biraz zor oluyo ama
Leylasiva21 Sibel_l3 üniversitesi hastanesine gidiyorum en basindan beri iki haftada bir randevu aliyorum
bussraozturk Sibel_l3 üniversiteye gidiyorum ücretli hocaya randevu çok kolay bulunuyor. 34haftadayım riskli gebeliğim var normal olursa girer misiniz dedim olur dedi ama mesai saati dışında olursa geleceğini hiç sanmıyorum. Planlı sezeryanda hangi doktoru istiyorsan o yapıyor. Hamileliğimin başında özel kliniğe gidiyordum ama doğum ücreti pahalı olunca üniye geçmek zorunda kaldım
Sibel_l3 bussraozturk bende şey düşündüm şimdi kendi doktorum normalde zorlanırsın derse devlet de zorlar illa normal diye dedim korktum biraz