askimizinmeyvesi Canim perinatoliji icin randevu almak lazim onuda kadin dogum doktorunuz yönlendirme yani sevk vermeden maalesef o bölüme randevu alamiyoruz. Randevuyu 182 ve ya mhrs den de alabilirsin ondan sonra ama inanilmaz zor randevu almak o kadar sira ve yer yokki.
Yani şöyle ben gebe oldugumu öğrendiğim an 2li test icin randevu kovalamaya basladim ama bulamadim tabi. Suan 15 olucam yabi 5 hafta sonra falan detayli var ama kocaelinde sadece derince hastanesine randevu kaydi veriyorlar takipsiz hastalar icin ve asla randevu yok 2 haftadir her gun arıyorum bakiyorum talep aciyorum maalesef. Belliki yine bulamicam yer. Çünkü genelde hastane icinde kendi takipli hastalarina oncelik veriyorlar ve bazen risk gormezlerse seni o bölüme almiyorlar bile
Ilk gebeligimde pendik eah da yaptirmistim normaldede oraya kontrollere gidiyordum kendileri yonlendirmisti simdi oraya gittim ama riskin yok alamayiz seni dedi 🤦♀️
Özellerde min. 750 den basliyor max 2.000e kadar gidiyor. Cok uçuk rakamlar cidden ve napicam bilmiyorum 😔