Bvbkcans Merhaba. Ben de Tinaztrpe Hastanesine gidiyorum doktorum aylin hanim. Size.gulcin hanimla ilgili deneyimini aktarmak istiyorum gebeligin basinda sayilirsiniz hala aklinizda olsun. 21. Haftamda cok sancim oldu zaten.sanciki bir hamilelik donemi gecirdim ve aylin hanim buca tiptaydi o hun gulcin hnaimdan rica ettiler o muayene etti. Oncelikle asagidan bakti ve direkt yogun mantar var dedi bana vajinal duş icin bi urun onerdi kullan dedi ilac degildi. Sonra dedi ki rahim agzin kisa oldugu icin erken dogum olacak. Idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelen ama ben bi bobreklere de bakaim derim labdan sonra mr cekelim dedi ben şok. Dedim bobreklerimle ilgisi nedir orda agrim yok. Mr a girmek bebegime.zarar vermek istemiyorum dedim. Asistaniyla birlikte bunun olmasi gerektigini bu sekilde bebehime daha cok zarar veriyo olabilecegimi soyledilerse de kabul etmedim. Bu arada miyomun deformasyonu nedeniyle kasilmalara yol acip her an dogum baslayabilir dedi sezeryanla alicaz o zaman eve gitme dedi beni yatirdi igne agri kesici yaptirdi nts dinletti ama daha 21 haftalik oldugu icin sonuc da alamadi hemsire. Esim de ben de erken dogumu falan duyunca bittik. Sonucta ertesi gun taburcu etti igne yapinca ve serumla zaten sancim durmustu. Ertesi gun de dedi ki 24. Haftaya kadar yat bebek gelissin. Progestan.kullan sabah aksam dedi. O hafta sonu ayrintili ultrasona girdim prof.serkan gucluye gittim. Ona da anlattim durumu o da bakti miyomu da rahim agzini da. Dedi ki rahim agzin 3.5 cm gayet guzel 2 cm altini kisa kabul ediyoruz. Miyom 4.cm sanci yapar ama nu buyuklukteki bir miyomun dogum kasilmalarini baslatmasini beklemeyiz. 10 cm uzeri icin boyle bir riskten bahsedebiliriz dedi. Sonra kontrole Aylin hanima gittim mantari soyledim ekstra akinti var mi dedi yok dedim koku var mi dedi yok dedim kasinti var mi dedi yok dedim. O zaman ben kesinlikle onermiyorum hamilelikte vajinanin dogal florasini bozmamak gerekiyor dedi. O da miyoma bakti dedi ki hic onemi yok 10-15 cm miyomu olanlara bile normal dogum yaptiriyoruz saglikli bir sekilde seninkinin yeri zaten bebege de doguma da engel degil dedi. 24. Haftaya kadar bebegi tutalim kafasindan 32. Haftaya geldim cok sukur. Dogumum Allah korusun ekstra olumsuz bir durum olmazsa normal olacak. Gulcin Hanim sagolsun cok guler yuzlu sevecen iyi bir insan oldugundan suphem yok ama doktorlugu icin ayni seyi soyleyemeyecegim bana yasattigi korkular yuzunden öldüm öldüm dirildim. Kontrol gunume kadar neler cektigiki ben bilirim. Bobrek mevzuuna hala anlam veremiyorum zaten. Aylin hanim da cok yogun esin hanima da arkadasim gitti 9 ay boyunca memnun bir sekilde dogumunu yapti. Aylin hanim biraz soguk bir kadin ama kendimden onceki sahit oldugum doktorlugu nedeniyle tercih ettim. Bu yuzden Allah korusun ama eger bir olumsuzluk sozkonusu olursa baska bir doktora danisin derim