Gulcan3737 40 +2 haftalık hamileyim ve dün hastahaneye gittim nst ye bağladılar sancım çıktı altan muayne Etiler açılman yok yarın sabah yine gel dediler gittim yine aynı sancı var açılmam yok ne yapmam gerek açılmam olması icin 🥹
Begumergun Gulcan3737 pilates topu , merdiven inip çıkma, hurma şuanlık aklıma gelenler bublar. Youtubeda videolar var onlara bakın isterseniz
Mlkysf Gulcan3737 evi kirkla 😁 şöyle güzel bir temizlik yap kapı cam ne varsa sil yerleri elle sil ve bol bol squat hareketi yap
ayse-huseyin16 Gulcan3737 suni düşünmüyor mu doktorunuz. Suni sancınında çeşitleri olduğunu söylemişti hemşire bi arkadaşım rahim uyarıcı olanı varmış mesela açılmayı tetikliyormuş bizde 39+3 olduk 40. Haftamızda doktorumuz suniyle başlatacağım dedi
Mrvsmt2502 Gulcan3737 41+4 te suni ile doğum yaptım. Rahimim geride olduğu için kendini doğuma hazırlayamamış bu yüzden doğumdan sonra kanamam durmadı travma geçirdim resmen. Doktorumla ayrıntılı konuş canım bu durumu
Burcubuket Youtubeda activating labor die bir video var izleyin dogumu tetikliyormuş isterseniz yapın
Gulcan3737 ayse-huseyin16 devlet hastahanesi olduğu icin 42 ci haftaya kadar bekliyoruz dedi ben artık doğum yapmak istiyorum dedim bebek nezaman hazırsa ozman gelir dedi
Mrvsmt2502 Gulcan3737 sancım olıyordu ama doğum için yeterli görmüyordu doktor. Açılmamda hastaneye yattığımda 3 cm idi
Mrvsmt2502 Gulcan3737 ay inşallah kendi sancınla bi avazda kurtul canım benim yürü bol bol sancım geldikçe pilates topunda otur sıcak su tut iyi geliyor derin derin nefes al ver. Birde hafif bi şeyler ye doğumda enerjin kalmıyor yoksa
Gulcan3737 Mrvsmt2502 sancım okadar çok ki nst de fln bel agrısından ölüyorum açılmam olmadığından almıyorlar dün geceden beri ölüyorum normal doğum olduğu icin sezeryana da almıyor kafayı yiycem
Gulcan3737 Mrvsmt2502 sıcak su koyduk leğene ona oturdum yağ ile masaj yaptım üstümü güzel örtüler baya uyudum daha sonra nişanım geldi yine sancılarım başladı şimdi yine sıcak suya girdim çıktım rahatlatıyor