Poyras Kızlar 17+4 haftalığım karnım bian da taş kesiliyor neden oluyor sizce hem ağrı giriyor hem sertleşiyor
Begumergun Poyras karnındaki gazdan olabilir canım benimde ilk zamanlar öyleydi doktorum gazdan dolayı demişti
zehraaaktas Poyras gaz ya da bebeğin poposu olabilir ama sancı giriyorsa muhtemelen gaz çünkü 17 hafta küçük daha dönerken germesi normal değil
cileklicookie Poyras gaz sıkışmasından kaynakli canim cunku daha bebis cok buyuk olmadığı icin bas ve poposu bu kadar sertlik yapmiyor
tazebiranne_hg04 Poyras kasılma olabilir bende öyle gittim 20. Haftada enfeksiyondan dolayı kasılmam varmış doktorum magnezyum dozunu arttırdı ve progestan proluton verdi mutlaka git
Poyras tazebiranne_hg04 daha dün gittim bişey demedi enfeksiyonum da bitti sayılır antibiyotik kullandım ben zaten her hafta pluton vuruluyorum
cileklicookie Poyras gaz sıkışması böyle birsey canim iste. Prebiyotik gıdalar tüketin cok iyi geliyor çünkü bunun ilaci yok
3babymom Poyras aynı sorun bende de var kasılıyor doktorm magnezyum verdi kullanın mutlaka dedi kasilnaya iyi geliyor