Raskaa14 İstanbul Avrupa yakası detaylı ultrason hangi hastane veya kliniğe gittiniz ve fiyatları neydi ?? Ben bir türlü karar veremedim
Rabia1012 Raskaa14 benim gittiğim hastane de 1500 dediler bende araştırdım ablamın doğum yaptığı özel Güngören hastanesine gittim 500 TL ye yaptırdım doktor da çok tatlı kadındı
533460 Raskaa14 Ali Ekiz 850 tl muayene ücreti nakit karta 950 doktor ilgili her organa bakiyor anlatıyor yüzünü göstermemisti ara verdik çikolata meyve suyu zorla yüzünü gösterdi ben memnun kaldim atakoyde periontolog kendisi.
Zeyzeym NiilaYYy ümraniye de erbil çakar var nakit 450 kredi kartı 550 bizde en uygunu orayı bulduk malesef
DemirinAnnesiiii NiilaYYy Pendik’te bi klinikte yaptırdım. 30 dk sürdü ve gayet memnun kaldım. Sadece nakit ödeme kabul ediliyor 640 TL ödeme yaptık
Cakmaafrodit Özel çapa 600 TL istiyor ve orada doktor çok iyi diye söylüyorlar birde devlette var ben ona gideceğim ikiz olduğu için daha uygun gelsin diye cerrahpaşa da iyi diyorlar
Zeyzeym NiilaYYy Sibel açıkalın muayanesi yazarsanız nette çıkacaktır ümraniye santral iş hanında doç. Doktor zaten giden herkes tavsiye etmişti 30/45dk bakıyormuş bende perşembe gideceğim inşallah
Raskaa14 Bir de Dr.Sait Halil var o da 800 TL . Bu doktora da iki arkadaşım gitti memnun Yenibosna tarafında
DemirinAnnesiiii NiilaYYy Pendik devlet hastanesinin orada batı mahallesi susam sokak no:8 doktor Halil Mesut instgramdan falan da bakabilirsin