Ebruu121 Kızlar haziranın sonu temmuzun başı gibi doğum yapacağım kaç tane battaniye aldınız acaba 1 penye battaniye 1 triko battaniye ve 4 tane de müslin alsam yeterli olur mu sizce ?
Smyye1B Ebruu121 2 tane nohut battaniye 1 tane penye battaniye 1 tane örgü battaniye 5tane müslin battaniye 1 tane pazen battaniye. Haziran 27 görünüyor doğumumuz. 😇
Naazli Ebruu121 2 tane müslin var 3 tane daha alıcam. 1 tane nohut battaniye 3 tane örgü battaniyesi var. Mayıs sonu haziran başı doğum inşallah 🙏🏻
Deletedmom73711 Ebruu121 4 müslin, 2 pike aldım. Nasipse 2 tane de battaniye alacağım. Herhalde yeterli olur.🤗😍
HNur_06 Ebruu121 bence yeterli. Ben kızıma büyüdükçe bi polar battaniye daha almıştım sadece. 2. Bebeme de bi nohut aldım çünkü kızımınkiler pembeydi 😊
Happyelf Bende 1 penye 1 yumos 1 muslin var 😅 o kadar fazlasına gerek var mı ki? Zaten yaz bebeği olacak.Kirlense yıkanır kurur hemen dedim🤣
Melllltemm Happyelf benim düşüncem de o yönde bı nohutlu bı muslin bı yumos örgü tarzında bı de kışlık kadifemsi olanlardan aldım ben 4 tane yeter yani yazın çok sarıp sarmalayamayiz ki masumcuklari 🤭🤭🤭
iremmtysz Benimde doğum haziran sonu temmuz başı gibi olucak. 3 tane müslin, 1 tane kalın müslin, 1 tane penye, iki tanede kışlık kalın battaniyemiz var🥰
Happyelf Melllltemm bence de ☺️ sonuçta hepsinden birer tane var.Fazlasina gerek duyacağımı sanmıyorum 🥰
BeyzaF Ebruu121 3 müslin 2 penye 1 nohut 2 örgü 1 tane daha hazır battaniyelerden alcam. Benimde Temmuz sonu Ağustos başı gibi çok sıcaklarda kullanılmaz örgüler falan da işte durur köşede kışa lazım olacak illaki
Cananyildiz Ebruu121 battaniye sayın bana az geldi canım. Bende eylül sonu olacak Allah nasip ederse. 3 tane battaniye düşündüm 1 tane annem örecek bitane hazir bitane de puffy ben örecegim heves ettim. Müslıne bende karar veremedim 3 düşünüyorum
kubracyln 3 tek kat müslin, 1 dört kat müslin, 1 nohut battaniye, 2 penye battaniye, 2 örgü battaniye bi tane de akrilik var daha da almam battaniye😂 müslin alabilirim ama kullanım durumuna göre Mayıs sonu gelecek bebeğim 😋