renginnnock 9 aylık evlıyım eşimin agzı afedersın uyurken kokuyo rahatsuz oluyorum nsl söyleyebılırım kırmadan
Ayse_dnmz renginnnock uyurken kokuyor yüzünuze doğru uflemiyor digilmi , söylemeyin arkanızı dönün açken insanın ağzı tabiki kokar ya sizinki de kokuyorsa eşiniz size söylemiyorsa
Anneyimben22 renginnnock Surekli ise caktrmadan soyle.. ama arada ise direk soyle 😅 ama bence hosuna gder soylemen. Benim oyle bir sorunum varsa esim direk soylesin isterim
Rabiaugur renginnnock direk söyleyin bence bunda kırılacak bişey yok ben hamile oldugumdan beri kokulara hassasım bunuda biliyor dişlerini fırçalamadan yatağa gelme diyorum ya da ilişki öncesi benim midem bulanıyor beraber dişlerimizi fırçalayalım öyle olur diyorum o da tamam diyor aynı şekilde benimde ağzım kokabiliyor o zaman da o söylüyor
kuzeymomss Birlikte ağız bakıma gitmeyi önerebilirsiniz eve gargara Tarzı şeyler alıp her akşam hadi gel bakım yapalım gibi şeyler söylebilirsiniz
Ecoli28 Ben reflün mü var boğazın mı ağrıyor ya da diş çürüğün mü var biraz ağız kokun var diyorum 😬 bunlar gerçekten koku yapıyor bu arada
Suleymanova Iste hayatim bi sikintinmi var bogazda diste falan. Agzindan kotu deyilde deyisik koku geliyor uyurken bi gidip baktirsakmi. Kendin hiss etmezsin normal gunlerde de gelir senin acindan Baskalarina mahcup olma diye diyorum faln filan soyle
Aslaninannesi01 renginnnock bn direk söylüyorum koktuğu zaman kırılacak birşey yok eşim sonuçta herşeyi açık açık konuşmak gerekiyor
Muzlupuding Sigara içiyosa söylemeniz dahada kolaylaşır sigara kokusu geliyo rahatsız oluyorum fırçala dişlerini diyebilirsin buna alınmaz da hem :))
Bebek-C Benim eşimin de ağız koku problemi var direkt söylüyorum. Eşler arasında böyle şeylerin lafı olmamalı.
Nergissi renginnnock söyleyin ne olacak. Yatmadan önce kendiniz dişinizi fırçalayın eşinize de hadi sen de fırçala deyin. Beraber fırçalayın