Annecikk34 Kızlar 28. Haftaya giricem yarın. Nedense hiçbir şey yapmama isteği var içimde. Çok hareketli ben artık hiçbir şey yapmak istemiyorum. Depresyonda değilim ama depresif gibiyim. Sizde durumlar nasıl?
Deletedmom_110 Annecikk34 ben 27+1 aksine çok enerjiğim yerimde durmuyorum sabahtan beridir temizlik yapıyordum az önce oturdum😅Bünye meselesi galiba
benimmdunyamm Annecikk34 valla ben hamileliğin başından beri halsizim bitkinim gezesim bile yok o dereceyim yani bırak ev işini
bebek- Annecikk34 valla o haftalarda bende öyleydim 32 haftalıgım şimdi ondan sonra bir enerji geldi bana eve temizlik için bir abla çagıracaktım sonra o enerji ve sıkıntıyla bir bakmışım ne cam ne perde ne mutfak dolabı bırakmışım evi 40 ladım
Suleermz Annecikk34 ara ara o şekilde geliyor onlar ben 36+5 deyim 1 gün iyi bı gün depresif oluyorum o dönemde 1 hafta sadece yatakta yattığımi biliyorum hormonsal sanırım
Annecikk34 AylinKara Deletedmom_110 Ne güzel yaaaa bende enerji düştü. Hamile hamile cam silen ben gitti 70 lik nine geldi😂😂
AylinKara Bende 24+5 haftalık hamileyim çok enerjiliyim bütün gün ev işi yapayım yemek yapayım tatlı kurabiyeler falan hep böyle uğraşmak isterim
Prenseslerinannesi344 Annecikk34 her gebelik her bunue farklıdır bana da ilk kizimda enerji gelirdi gezerdim hep 2 bebegimde halsiz idim bazen de motive havalardan galiba
Tanemveannesi_ Annecikk34 yeminle aynı ben 31 e girecem inşallah ama ilk başlarda pencere kapı silen ben şuan hiç birşey yapasim yok depresyona girmiş gibiyim durup durup ağlamak geliyor sebepsiz 🤣 ne yemek ne çamaşır ne ev supurmesi iki dk supuruyorum bı ağırlık geliyor üstüme pis gibi hissediyorum kendimi 🥺
ebskrcl Canimm zaman zaman değişiyor bu durum önümüzdeki günlerde aşırı enerjik olucaksın gör bak bende o haftalar öyleydim son günlerim kaldı doğuma fişek gibiyim yerimde oturamıyorum
Annecikk34 bebek- benimde o haftalarda enerjiye ihtiyacım olacak daha hiçbir şey hazırlamadım alışveriş yapıcam daha bitmedi eksiklerim 😐😐😐
Annecikk34 Suleermz inşallah yarın sabah enerjik uyanırım, bir sürü işim var eşim yardım ediyor ev işine de ütü beceremiyor ütülerim birikmiş 😐😐😂😂😂 tembel bir anniş oldum bu ara 🫣
Suleermz Annecikk34 benimki de yapıyor Allah razı olsun kardeşlerim de gelip yardım ediyor sağolsunlar baktım yardım edecek biri yok anneme kaçıyorum hemen yemeği anam yapıyor canım anam bizde de tembellik oluyor doğunca böyle olmayız herhalde 😇
Annecikk34 Tanemveannesi_ bende öyle hiç içimden gelmiyor hormonlarımız oturun az bayram edin keyif yapın diyor herhalde 😂