• Gebelik
  • Kız senesi'mi Erkek Senesi'mi

berivanc
2021 de hamıle kalndysa ona göre hamıle kalınılan seneye göre oluyo o durum kız daha çok . benımde naspse kızım olacak aralk 2021 başnda hamile kalmştm. Erkek olanlarda var tabi .. bu sene 2022 de hamıle kaldysanz genelde erkek daha çok görünen.

Azra_beyza mahsallah benimde 2 kizim var dktr oglan dedi ama 13 haftada erken ve degisebilir bizimde carsamba kmtrlumuz var bakalim kiza donmis mu erkek duruyormu yanilma oluyor ya hep 3 kiz ne kadar sansliisn mahsalag birbirine arkadas olacaklar ilerde😊 sağlıkla alin bebeğinizi kucaginiza

berivanc Allah gönlüne gore versin iki kizim var ebende 3 bebegime hamileyim Oğlumuz olursa seviniriz tabi ama oncelik eli ayagi sağlıklı hayirli evlat olsun kiz da olsa canimiz ciğerimiz bizim

Prenseslerinannesi344 banada çıkıntı var ama pipi diyemem bekleyelim netleşsin dedi erkek ümidine kapıldım bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bakalim nasip🙏🙏

Ezgicck yaa umarım benimki saklamaz cok merak ediyorum ilk gebeligim sanki 😄 ultrason kagidini dolaba asmistim kim gorse erkek dedi, arkadasimda kendi doktoruna gösterdi bariz erkek canim dedi, bacak arasi video attim onada erkek dediler bende cok ümitlendim sanirim o yüzden kesin biseyler duymak istiyorum😄