berivanc 💙 erkek
Sağlıkla gelsin hepsi inşaAllah
Kız senesi'mi Erkek Senesi'mi
Tospikannesiiiii ilk kalp atış hızı mı 190
Melek63 7.hafta da sormayı unuttum 12 de o
berivanc Erkek x2 (çift yumurta) 😁
berivanc henuz bilmiyorum 😁 13 de söyledi dkyt ama değişebilir 17 de gösterirse ogreniriz😁
cileklicookie ayn bende 17 yi bekliyirim
13 de erkek dedi lakin değişebilir
- Düzenlendi
berivanc
2021 de hamıle kalndysa ona göre hamıle kalınılan seneye göre oluyo o durum kız daha çok . benımde naspse kızım olacak aralk 2021 başnda hamile kalmştm. Erkek olanlarda var tabi .. bu sene 2022 de hamıle kaldysanz genelde erkek daha çok görünen.
Azra_beyza mahsallah benimde 2 kizim var dktr oglan dedi ama 13 haftada erken ve degisebilir bizimde carsamba kmtrlumuz var bakalim kiza donmis mu erkek duruyormu yanilma oluyor ya hep 3 kiz ne kadar sansliisn mahsalag birbirine arkadas olacaklar ilerde😊 sağlıkla alin bebeğinizi kucaginiza
berivanc Allah gönlüne gore versin iki kizim var ebende 3 bebegime hamileyim Oğlumuz olursa seviniriz tabi ama oncelik eli ayagi sağlıklı hayirli evlat olsun kiz da olsa canimiz ciğerimiz bizim
Bizim ki kız 🤍🌸
berivanc bizim kızımız geliyor 💜
Prenseslerinannesi344 banada çıkıntı var ama pipi diyemem bekleyelim netleşsin dedi erkek ümidine kapıldım bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bakalim nasip🙏🙏
berivanc erkek💙
cileklicookie bende 20 de zor öğrenmiştim inatla sakladı kızım 😂
berivanc Benim erkek çevremde 6 kız haberi aldim 🤪😂😂
Ezgicck yaa umarım benimki saklamaz cok merak ediyorum ilk gebeligim sanki 😄 ultrason kagidini dolaba asmistim kim gorse erkek dedi, arkadasimda kendi doktoruna gösterdi bariz erkek canim dedi, bacak arasi video attim onada erkek dediler bende cok ümitlendim sanirim o yüzden kesin biseyler duymak istiyorum😄