1kucukbaby İlk gebeliklerde normal diyeni duymayın lütfen. Benim 8 haftalık kürtajım var ilkinde bana da öyle dediler. Ama dinlemeyin. Gidin araştırmaya testlerinizi verin. Doktorlar normal dedi diye ikinci kimyasal oldu. Kürtajın ve ağrıların düzen bozulmalarının acısını siz çekiyorsunuz doktorlar değil malesef. Gidin 2 kaybım var diyip testlerinizi verin. Yapıyolar zaten. Herşey hazır olduktan sonra gebelik düşünün. Ha ben geçen ay kimyasaldan sonra yaptırdım ama bişey çıkmadı. Sonrada zaten regl olmadan hamile kaldığımı öğrendim hiç beklemiyordum oda apayrı bi konu. Doktorum tedbir içinde oksopar göbekten iğne verdi. Duphaston düşük önleyici kullanıyorum. Bu 3. Hamileliğim ama inanınn uyuşmuş gibiyim. Düzenli regl olurdum tüm düzenim bozuldu. Ağrılardan acillik oldum kürtajdan sonra. Tam toparlandım dedim 5+4 olmuşuz bile 🙄🤷🏻♀️ Bunda da kendimi kaptırmıyorum olacağına varıyor herşey. Olacağın önüne geçemem en iyisini allah bilir diyip ona teslim oldum. Allah hayırlısını versin ama tüm tedbiri almadan düşünmeyin derim 🤍