dmlkrcck Kızlar midem aşırı yanıyor gavıscon şurup içiyordum Bitmiş elimde rennie tablet var aranızda içen var mı içsem bir şey olur mu acaba bu arada 38+2 gebeyim
Hill dmlkrcck dr dün bana surup olanını yazdı daha etkili diye yine de mümkünse dr danışıp içmenizde fauda var belki ml farkı vardır tabletle şurıp arasında
Aysemmm34 dmlkrcck evet rennie çiğneyebilirsin gün de 3 tane demişti doktor. Bende 38+4 üm her gün çiğneyip üzerine su içiyorum anında etkisini görüyorum.
Bebek-C Rennie’yi ben çocukluğumdan beri kullanırım. Hamile kaldığım ilk zamanlarda da mide yanmam olduğunu söylediğimde doktorum rennie kullanabilirsin günde 5 taneye kadar demişti. Midem yandıkça onu kullanıyorum ben de. Herhangi bi zararı yok.
Nurdrmz_24 dmlkrcck yani daha etkili olmasını istersen şeker gibi kullan biraz büyükçe ya ondan dedim neden sakın dediysem suyla içildiğini bilmiyordum :)
Fyyy59 Benim doktorum rennie vermişti fakat işe yaramadı şurup muadiliydi sanırım o da bı ise yaramadı en son lansor verdi 15 mg birdaha da mide yanması sorunu yaşamadım 39+3üm çok şükür hâlâ bı gram mide yanması yokk🙏