Nebahataydinliohku Kızlar kola çok içiyorum bir iki bardak çok istiyor canım bebeğim aklıma gelince duruyorum eşime kolayı yasakladım ayran al artık dedim 😥ama artık icmiyicem 5 aylık gebeyim
minikturtam1 Nebahataydinliohku bende kolayi cok severim. Doktorum ilk once kesinlikle kola icmiceksin dedi. Kola ve kahveyi yasakladi. Bence sizde cok dikkat edin. Dolapta gözümünün icine bakiyor icim gidiyor resmen. Ama içemiyorum. 😔
Hasmeftun Nebahataydinliohku Bende aynıyım kendimi durduramiyorum çok tüketiyorum elimde değil ne yapacam bilmiyorum eşim çok kızıyor
Rabiaugur Nebahataydinliohku bende başlarda hiç içmiyodum ama son zamanlarda ara ara bir iki bardak içmeye başladım bazen çok canım istiyo içiyorum sürekli veya çok fazla içmediğiniz sürece sorun olmaz bence
Merveofs Her gün her gün içmem eşim zaten almaz sevmiyor ama arada bir evde oldu mu da aralıklı şekilde 2-3 bardak içiyorum illa ki 🤷🏻♀️
Ayyccaa Ben çok severim kolayı ama yavru için çok dikkat ediyorum evet özlüyorum ama onun yerine meyve aromalı maden sularını tüketiyorum güzel oluyor
minikturtam1 Ayyccaa bende kolayi çok severim.. evden hic eksik olmazdi ama doktorum ilk once kola ve kahveyi yasakladi hamilelikte sakincali diye. Sodayida sade içebilirsin gunde 1tane dedi. Aromalı zararli degildir dimi ? Onunla ilgili birsey demedi
Deletedmom7373700 minikturtam1 şeker oranı Yüksek meyveli sodalarda. Yani gazoz kola gibi. Normalde de zaten zararlı bu tarz şeyler. Bence içmeyin meyveli soda. Bende aşırı severim kola. Ama eşim asla almıyor eve binde bir alır. Onu da hamile kaldığımdan beri içmiyorum. Her gün sade soda içiyorum soğuk. O biraz nefsini köreltiyor zaten. Sade içmenizi tavsiye ederim
Ayyccaa minikturtam1 bilmem etrafımdakiler zararlı diyor ama sade maden suyu da çok acı gibi geliyor :)
winterwitch 5 aylık hamileyim bir iki kez canım çekti ama hiç içmedim. Doğurur doğurmaz kola banyosu yapıcam😂 birde çay çünkü şekersiz çay içemiom😬
Denizyildizi1 Nebahataydinliohku Ben ilk bebeğimde de içtim bunda da içiyorum bilmiyorum zararı olur mu
Denizyildizi1 Deniz0011 Linçlemesinler de ilk defa anne oluyorlar heyecanlılar ama bazı sorular bana saçma geliyor🤭
gorky Madem böyle asitli şeyleri seviyorsunuz maden suyuna yönelmeye çalışın içerisine de mesela limon sıkın yada çilek suyu koyun Yani kendinizi kolaya uzak hissedin sevdiğiniz tadı yakalayın ☺️
benito Nebahataydinliohku havalar ısınmaya başlayınca benim de canım çekmeye başladı serin serin. Arada içiyorum ama her gün her gün olmamasına dikkat ediyorum. Zaten ana yemeklerde mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı beslenip bebeğin ihtiyaçlarını alıyorum. Arada da annelerin gönlünü yapmak lazım kolayla abur cuburla🤭