Elif2307 Selam arkadaşlar bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklığım varmış kanamam da başladı dua edin hayırlısıyla kolay hızlı bir normal doğum olsun..simdi evdeyim sancı beklicem artik bakalım ne zaman gelicek dua edin
Cerenimo Elif2307 Elif2307 merhaba. Benim de 3 gün önce 37+6 da nişanım geldi 2 cm açıklık vardı ama o zamandan beri bekliyoruz tık yok. Sizde durum nedir?
Rabiaakk Inşallah kolay bi doğumun olur banada bayramdan önce 2 cm aciklik var dediler hala bekliyorum 40 haftalık olduk 😞😫
Kibarbaby Rabiaakk ay istediğim yorum. 36+2 haftalığım dün 2 cm açıklığım olduğunu öğrendim nasıl üzüldüm erken doğucak diye inanın şu yazıyı görünce mutlu oldum
Rabiaakk Kibarbaby ınşallah zamanı dolunca gelir bebeginiz☺ kişiden kişiye değişebiliyor bu durumlar içinizi ferah tutun 😊
damlaikan Kibarbaby canım senin karnın sert mı acaba benim karnım bi sünger gibi yumuşacık oluyor içine giriyor bi semsert oluyor kötü birşey mi acaba kanala inmiştir diyorlar ama korkuyorum gene de hareketleri çok iyi 37 ye giricem
Rabiaakk Vallahi inanın o kadar iş yapıyorum yürüyüş,merdiven çıkıyorum çömelme hareketini yapıyorum hurma yiyorum ama zamanı değilse gelmiyor demek ki 🙃 artık gelsin istiyorum ama🤗
Elif2307 Rabiaakk doktor da bana dedi perine masajı yap göğüs uçlarını uyar ilişkiye gir bu hafta gelsin artık bebeğimiz dedi
Elif2307 Cerenimo bende bekliyorum ama bişey yok sadece kemiklerim çok ağrıyor bacaklarımı birlestiremiyorum 😑