gamzesahinn ben 12 haftalık hamıleyım ogremdıgımden beri 2 haftada bır bazen haftada bır gıdıyorum cevremdekıler cok sık gıdıyorsun dıyorlar sız nasıl gıdıyorsunuz ? sureklı bebısı gormek ıstıyorum 🥲
tupbebekannesi123 gamzesahinn 19. Haftaya kadar 2 haftada bir ya da haftada bir gidiyordum artık ayda bir gel dedi doktor bebeğin hareketlerini hissedince zaten rahatlıyorsun artık benim öyle oldu
Bkyya gamzesahinn bir problem olmadığı sürece doktorlar ayda 1 çağırıyor zaten sık ultrasona girmenin de bebeğe zarar verdiği söyleniyor doktorunuz bu konuda uyarmadı mı hiç
Sdt3456 Tatlım bende aynıyım. artık etraftakılerı duymuyorum içim nasıl rahat edecekse öyle davranıyorum
Merveofs Aynen öylesi fazla bence de bebek yeterli gelişimi göstermeden görmek istemezdim ben aklım sürekli onda kalırdı bu sefer az büyümüş diye. Ayda 1 gidiyorum hatta bu ay 4 haftayı bile geçirmeyi planlıyorum
Mom10_ Öğrendiğimden beri ayda 1 defa gidiyordum .. 30 haftadan sonra doktor 3 hafta sonraya indirdi şuan 33 haftalığım 3 hafta sonra gel dedi yine ..bazen de sağlık ocağı arayıp çağırıyor tansiyon ölçüyor kalbini dinliyoruz 🌸
Mtzkuzum gamzesahinn aynı doktora mı gidiyorsunuz bişey demiyor mu? Benimki sağlık problemi olmadığı müddetçe ayda bir çağırıyor
gamzesahinn Mtzkuzum heralde daha yenı oldugu ıcın cagırıyor aynı doktora gıdıyorum bır kere dusuk yapmsıtım onu takıp edıyor heralde kendısı cagırmıyor ben kendım gıdıyorum aslında ama buyudukce bebıs daha az gıderım heralde ☺️
Bitanesi_Annesi gamzesahinn bende 1 2 hafta sonra gidiyorum genelde tahlil felan yaptıkları için sonucları çıkınca gitmem daha iyi oluyor şuan 14 haftalığım
Bkyya gamzesahinn yani kesin Bi bilgiye sahip değilim sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana da Etraftan da duymuştum sen yine de Bi doktoruna sorabilirsin en doğrusunu o söyler 🥰
Ays_cskn gamzesahinn Ayda 1 imkanim olsa bende oyle gitmek isterdim lakin 1 yasinda oglum var surekli hastane ortamina sokmak istemiyorum durmuyorda sıkılıyor zaten esimde izin alamıyor o yuzden 4 haftada 1 en son 12 haftalikken gitmistim
Mrv135 gamzesahinn Ayda bir gidiyorum bir sorun olmadihi sürece. Bu hafta gittim bayramdan sonraki hafta da detaylı ultrason randevum var.
Satiyeak gamzesahinn ilk ogrendigim zaman 1 hafta sonra tine cagirdi bebegin kalp atisini gormek icin sonra 3 hafta aonra geldi.sonra 11 ile 14. Hafta araliginda gel dedi tarama testi yapmak icin suan 10 haftaligiz 12 hafta bitimine yakin gidicem.biraz daha buyusun oyle gormek istiyorum bende riskli bi gebeligim yok suanlik