Çok şükür bugünleri de gördük diye söze başlayayım😂 41. Haftasına kadar gelmeyen bi Ela hanım vardı ama gelmemesinin sebebi kordon dolanması olduğunu bilmiyorduk tabi. Doktor kordon yok demişti ama demekki anlamamış 🤷🏻♀️ normal doğum bekledik gelmeyince doktor suni sancı teklif etti ama benim kızda hiç ışık yoktu kanala bile inmemişti ben risk almadım iyiki de almamışım😂 sezeryanı istemesem de mecbur kaldım ve gayet mutluyum 🥰 spinal oldum bana kalırsa normal doğumdan daha kolay bi süreç geçirdim 😅 sezeryan sonrası illaki ağrılar oluyor ama içimizden insan çıkıyor tabi olacak o kadar. Minnoşumla kavuştuk dünyalar benim oldu zaten kim takacak ağrıyı sakın normal doğum diye diretmeyin ben de istedim neler yaptım doğurmak için nasipse sezeryan varmış şimdi iyiki diyorum. Doğum şeklinin bi önemi yok kızlar bi şekilde doğuruyorsunuz asıl sonra başlıyor hikayeniz🥰 her şeyi takmayın kafanıza düşük tehlikem vardı atlattım plesenta aşağıdaydı geçirdim gebelik şekeri çıktı uğraştım öyle ya da böyle şuan hepsine gülüp geçiyorum yanımda mis kokulu bi bebekle🥰 hepinize hayırlı doğumlar dilerim evlat sahibi olmak isteyenlere de en kısa zamanda nasip olsun🙏🏻