Meriii16 Olcay_1352 direnç vardı bebeği besleyen damarda kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama bir etkisi olmuyor pazartesi tekrar damara bakacak ve doğuma alacağım duruma göre dedi
cileklicookie Olcay_1352 2.700 icin kuveze almazlad canim ben 39+5de dogum yaptim kizim 2745 doğdu. Hic gerilik vs yoktu sinirin altindada degildi evet zayifti ama sagliksiz degildi. Sikma canını hayirlisi erken kavusmakmis 🙏
Olcay_1352 cileklicookie zayf olması değilde bı sorunmu var diye korkyrm defalarca sordum doktora yok dedi sadece kilo alamyr içerde tutmylm dedi teşekkür ederim inşallah saglkla kavusurm
Ozlemyvz Olcay_1352 gözde kaymalar ya da bozukluklar olabiliyormuş ama genelde düzeltilebilen sorunlar erken teşhisle
Aysekalkan Olcay_1352 sayın ben 3kizim var 3de günsuz erken doğum ikisi normal aniden doğdular bı sancı ile 3cu acil aldılar gebelik zehirlenmesinden
Aysekalkan Olcay_1352 sağlığı yerinde olsun 29haftayi iki gün olmusdu bitirdik doğdu dimdi yalvarıyorum annem dikkat çok kilo aldın diye 10yasinda
Olcay_1352 Aysekalkan ya maşallah Allah bağslasn iyi dedi doktorum benmde daha önce 2kaybm oldu kan sulandırıcı kullnyrm riske atmak istemyrms alalm dedi hayrlsi ile kavusurm inşallah bende
Nur223 3 hafta geri gelmesi gelişim geriliğimi sizce. Doktor gelişim geriliği değil sadece 1 hafta geriden geliyorken şuan 3 hafta geriden oldu o yuzden hafta da 2 gün görcem dedi
Meriii16 Olcay_1352 inşallah canım hakkında hayırlısı olsun doğum yapınca bize de yaz olur mu bende pazartesi gideceğim tekrar haftaya cumartesi de alacak büyük ihtimalle doğuma inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza