asminko345 Aysa Canım zorunlu sezaryan 28 haftaya kadar yukarı çıkmadıysa plesantan zorunlu sezaryan olursun yani malasef bende aynı durumdayım 🙁
didemm Aysa benimde asagidaydi cikmazsa mecburi sezeryan olursun ama %90 cikiyomus benim cikti suan normal dogum icin bekliyoruz 38 haftaligim 😊
Aysa asminko345 bugün 37 haftalik oldum.cikmisti ama yine inmis rahim agzini kapatmiyor fakat asagi yerlesim mi?
asminko345 Aysa Farketmiyor canım rahim ağzını kapatsa kanama başlar zaten zorunlu sezaryan olursun Doğum başladığında ilk yoksa plesanta gelir bebek gelmez bebek üstteyse ha dersin ki rahimin yanında diye o zaman bilemem
Aysa asminko345 ewt doktor asagida oldugunu soyledi kapatmiyor mis bugun cati muayenesi oldum normal dusunmese cati muayensi yapmazdi heralde dye düşünüyorum
Aysa didemm benimde cikti 35.haftada yine asagi inmiş doktor pek engel degil dedi doguma ama bilmiyorum sorim dedim
Tfkci Plasenta previa normal doğum yapamıycam diye korkulmasından daha fazla korkulması gereken bir durum doğum şekli neden bu kodar sorun yapılıyo anlamış değilim önemli olan sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alabilmek