Pinaray0309 Dünde sormuştum amniosure testi nerden bulabilirim diye buldum ama doktor kendin yapicaksin dedi evde kendi yapan varmi hastanede yapiliomus ama doktora ulaşamıyorum şuanda
funnymummy Pinaray0309 iyide o pedle test yapmışsınız ve rengi dönüşmüş başka doktor şansınız varsa ona gidin hastanelerde yapılıyor o test sonuçta
Sadriye35 Pinaray0309 doğum acilde suyum geldiğinden şüphe ediyorum derseniz orda yapıyorlar test ücretsiz ben yaptırmıştim
Denizyildizi1 Pinaray0309 Medikallerde bulabilirsin benden de istemişlerdi sigorta karşılamıyor fiyatı da 400 küsür
Pinaray0309 funnymummy Yok işte hastaneye de kendin alıp gidiomussun pahalı bi test olduğu için yada senin için getiriolarmis ped testi yaniliomus testi al dedi bana buldum aldım ama nasıl yapilcak bilmiyorum
cihandurumerve Pinaray0309 YouTube de videoları var ama evde kendin yapman zor gibi. Ben izlemiştim kendim alıp yapıcaktım benim yapabileceğim bir şey değil diye almadım. Kadın doğum acile giriş yapsanız suyum geliyor bu testi kendim temin ettim siz yapar mısınız deseniz mutlaka yaparlar
Denizovski Pinaray0309 Medikalden alabilirsiniz Trendyolda da satılıyor medikale göre daha ucuzdu fiyatı
Acemianneee08 Pinaray0309 canım kendin yapman biraz zor benim florance nintgle Hastanesi’nde doktorum yapmıştı özellikle o örneği alınca hiç bir yere değmemesi gerekiyomş . 400-500 arası bşydi fiyatı eğer istanbuldaysanz testi de siz götüreceksinz o kadar ücret çıkmaz size bana testi de ordan kullanmşlardı
Pinaray0309 Acemianneee08 testi ben aldım canım kendim yapmadım yarın acile gidip hastanemde yaptiricam doktor dedi ondan ücret almazlar heralde
Acemianneee08 Pinaray0309 almazlar canım zannetmiyorum sürüntü alıp testi yapacaklar acil kadın doğumda da yaptırabilrisinz durum acilse gece