Prenseslerinannesi344 3 hamileligim ge 16+6 yiz hala hareketlerini hissetmis deilim 15 lerde hafif bir kipirda oldu gibi ama konduramiyorum emin olamadim hani ilerki gebeliklerde bu haftalarda hissedilirdi bebisler benim niye acaba boyle kizlar ? Carsamba kontyrlumuz var
Senakutlann Prenseslerinannesi344 bende 17 haftalık hamileyim ve kaç gün önce sert bir tekme oldu ve sonrasıda hiç hareket yok
elf0 Prenseslerinannesi344 ikinci hamileliğim üstelik ikiz daha erken hissederim zannediyodum ama tam olarak 17 18 den sonra hafif hafif hissetmeye başladım şimdi hiç durmuyolar 25 haftalık 🙈
Ays_cskn Prenseslerinannesi344 Bende suan 2. Gebeligimi yasiyorum arada minik pit yada ufak dokunus gibi seyler hissediyorum ama emin degilim tabi 15+5 im bu arada suan
Prenseslerinannesi344 Karairem001 13 de kalbininduymadim girdik cikti dktra pazarteei gidicem saglik ocagina bakilfkm ciktim ben insallah iydiir insan korkuyo
Prenseslerinannesi344 Senakutlann bide biz kalp atisini duymadik sadece cinsiyet soyledi oda degisirmi bilmem 13 idim pazartesi 17 gircen karnimda fazla cikmadi zaten hareket deyok :( pazartesi saglik ocagina gidicem hemen
2melekannesii___ Prenseslerinannesi344 Ilk gebeligimde 19 haftalikken hissettim. Şuan 32 haftalik olduk 17 dn beri hissediyorum. Iki gebeligimin arasi 2 yil
Prenseslerinannesi344 2melekannesii___ benimde 3 2 yil aralari ama hala bisey yok 17 18 de mi belli eder acba Karnımda agam şagam sismedi minyomim zaten
2melekannesii___ Prenseslerinannesi344 Bende minyon tipliyim boyum 155. Genelde 16 dn sonra hissediliyor dr bile 18 dn sonra diyorlar
selencicek Bende çok hissetmiyorum doktora dedim hareketisin ondan dedi büyük oğlum onbeş aylık peşinden koşmaktan teknesini hissetmiyorum