Hedayyeee 25+4 olduk prensesimle 1haftaya yakındır mide yanmasından uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum sürekli rahatsızım siz böyle yaşadınız mı ve bunun için neler kullandınız lütfen yardım edin!!!
Hacisss Hedayyeee benim 20 haftalıkta başladı şuan 22 oldum ve ne yapsam nafile bende burda bekleyim belki çözüm bulunur 😄
09Zeynep09 Hedayyeee bende 20 haftalık tan beridir mide yanması çekiyorum geçmek bilmiyo ama elma az da olsa o gün için hafifletiyor benim
Sokraveannesi Dik duruyorum olmuyor yan yatıyorum olmuyor sağa donuyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor gittikçe daha da artıyor
Naneliayran Sokraveannesi sağa dönmeyin. Mide yanmanız artar. Sol tarafa dönerseniz mide kapakçığı yukarı doğru açılmaz bi tık daha rahat edersiniz
Ergingul_ Hedayyeee ben rennie şurubu içiyorum o brşaz rahatlatıyor onun haricinde de soda rahatlatıyor
Begumergun Hedayyeee allahıma şükür benimki geçti şuanlık ne yaparsan yap bazen hiç bana mısın demiyor ama yinede beniö denediğim yöntemler ; gavıscon , ılık süt , sarı leblebi, tuzlu çubuk kraker, yeşil elma birazda olsa rahatlatır belki 😕
Emineklccc Hedayyeee bende suan 26 haftalik hamileyim 1 haftadir mide yanmasi yaşıyorum rennie içiyorum rahatlatiyor ayran icince geciyor bir süre bi de uyurken yastigimi hafif dik yapıyorum
Esma12345 Benimde coook kötü yaniyor ilaçta içtim etki etmedi bir çay kaşığı karbonati suya karıştırıp içtim çok rahatladım yani doktora soyelemeden denemeyin ama
Hedayyeee Kızlar bu dediklerinizin çoğunu yapıyorum ama yine de bana mısın demiyor sadece ilaç kullanmıyorum o konuda tereddüt ediyorum ister istemez her ilacın bebeği bir etkisi vardır diye düşünüyorum