Muge_K Merhabalar Bursa’da hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz fiyatları neler ? Doğum paketleri hakkında Bilgi almak istiyorum
Tazee-annee Muge_K nilüfer medicabil ali bahadırlı benim doktorumda cok cok memnunum kendisinden gördüğüm en kibar hastasının halinden anlayan bi doktor cokta bilgili ve ilgili bence 🥰
Aalleeyynnaa Nilüfer lotus plaza da Dr Senem alkan akalın. Harika bir doktor güler yüzlü ses tonu sakin. Muayenesi 300 TL. Doğum ücreti sizin seçtiğiniz hastaneye göre değişiyor. Ben memnunum
Aalleeyynnaa Ayrıca Medical Park da Rukiye gönüllü var harika bir doktor ben onunla başlamıştım ama ssvd istediğim için değiştim. Hastane olarak da doktor ilgisi olarak da çok iyi. 280 TL muayenesi
Rukiye345 Bursa hayat hastanesi Nazmiye Şentürk bende çok memnunum ücreti sigortalılara 240 sigortasızlara 340 tl
Selinn123 Nilüfer Medicabil Dr.Ali Bahadırlı ’ya gidiyorum. muayene ücreti 285 tl .çok memnunum.tavsiye ederim.😊
Tazee-annee Selinn123 bende ona gidiyorum en basından beri 38haftalık olduk yolun sonundayız 😍 o kadar naif tatlı bi adamki cok memnunum bende 🥰 siz kac haftalıksınız 🥰
Selinn123 Tazee-annee ya kesinlikle. Ben daha yeniyim😊😊 11 hafta olduk. Medicabil de başka dr a gidiyodum açıkçası rahat hissedemedim kendimi başka dr arayışına geçtim sonra Ali bey e muayene oldum. Iyiki Ali bey’e gitmişim diyorum. Gercekten çok naif çok kibar bi dr. 😊
Selinn123 Tazee-annee bu arada siz yolun sonuna gelmişsiniz maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😊
Muge_K Tazee-annee medicabilde Nihat Gökü duymuştum Ali Bahadırlıyı duymamıştım hiç.Daha çok yeniyiz 8 haftalığız doğuma kadar iyi bir doktor bulacağım inşallah 😃 doğum ücreti ne kadarmış peki ?
Tazee-annee Selinn123 evet bende iyiki o diyorum insan asla panik yapmıyo onunlayken yanındaki asistanıda cok tatlı tmamen cok rahat hissediyosunuz kendinizi 🥰 bizim şükür bitti artıık rabbim sizede bu günlere cabucak saglıkla huzurla gelip kucağınıza almayo nasip etsin 🥰❤️
Selinn123 Muge_K valla Ali beyi tavsiye ederim.😊 çok anlayışlı bir dr. Muayene ücreti 285 tl. Doğum ücreti 5000 tl Ama içinde dogum fotoğrafçılığı, bebek hediye sepeti ,kapı süsü falanda var. Bunlarda dahil fiyat.
Gozde42 Selinn123 benim özel sağlık sigortam var ama ben sorduğumda fotoğraf için 400 TL dediler kapı süsslemeyi bilmiyorum şerbet ikram dediler bebek sepeti biliyorum
Muge_K Selinn123 tavsiyeniz üzerine Ali Beyide deneyeceğim.inşallah enerjimiz tutar ve daha fazla doktor aramak zorunda kalmam.çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏