Kubraygun_ Mervevera gümüş kapak kullanın hatta biraz soğutup koyabilirsiniz de göğsünüze rahatlatacaktır sizi
Dytbsr Mervevera Kantaron yağı sürüp üzerinede gümüş kapağı kapatınca hemencecik iyileşiyor. Bunu her emzirme sonrası yapın ben böyle şifa buldum. Bebişinizi sağlıkla büyütün sevgiler🌸
Seymaben Mervevera ay ben ne yaptimsa gecmedi 🥲22 günlük anneyim sabredin bebisiniz emdikce geçiyor acısı ayrıca kendi sutunuzden sürün kurusun biraz agriyo azaltiyor gümüş kapakta kullanabilirsiniz
siringokce Mervevera bende ağlaya ağlaya emziriyordum …. Lansinoh krem aldım sürüyorum üzerine streç çekiyorum memelerim yumusuyor ve emzirirken silikon göğüs ucu ile emziriyorum bebek direk memeyi emmedigi için yaralarımı zedelemiyor … Çok şükür bu şekilde on gündür emziriyorum ve rahatım
Gamze1351 Bnde aynı dertten muzdarip im bnmde gogsum yara ve sizlio emince napcagimi şaşırdım bnde burda bekliyim yazan biri olur illaki 👍☺️
Cansu88 Ben garmastan sayesinde kurtuldum gercekten mucizevi bir ilaç. Hatta çabuk iyileşsin diye sari kantaron ile beraber kullanıyordum. Bende gümüş kapak hic işe yaramadı nemli kaldığı için yani sütüm aktığı icin daha çok yara oldu
balkopugu2701 Teramisin diye bi krem kullandı benim kuzenim de aynı durumdaydı o da hemen geçirdi ama emzirmeden önce iyice silmek gerekiyor
Nilufar_1996 Madecassol krem iyi gelir. Ben onu kullanmıştım. Şimdi yüzüme sürüyorum leke gideriyor rengim baya fark edilecek kadar beyazladi.