Merve-mom Troitim 4,5 çıktı ve hap kullanıyorum düşmesi için çünkü 2,5 altında olması lazımmışşş böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
karakiz1 Merve-mom Ben kullaniyorum hic aksatilmamasi gerek gebelim boyumca hep yuksekti ilacla duzene giriyor aylik kontrolu oluyor 2.5 olmali 75 ve 50 mg kullaniyorum bence bi dahileye gorunun
Aleynaaaa11 Merve-mom Bende 8 haftalık gebeyim 0.495 çıktı biraz yüksek dedi dahiliye gidicem umarım çok yüksek sayılmıyordur
Mucizemutlusu 2.5 altı olmasında diğer trioit değerlerine de bakıyorlar. Tek başına tsh önemli değil. Benim 4.2 çıkmıştı gittim doktora triot antikorlarına da baktı o zaman düşmüştü tsh da. Şimdilik ilaca gerek yok 1.5 sonraya kontrol verdi
Esmanur0 Sabahları aç karnına bir tutam dereotu düzenli yiyebilirsen sen ye. Düşmesinde yardımcı. Bir de zencefil çayı iyi geliyor. Benimde yüksekti hiç ilaç kullanmadım öyle düşürdüm.
Cansugamze_ Esmanur0 zencefil çayı hamilellkte sıkıntı oluşturmaz dimi bnde de tsh var hap kullanıyorum 25mg ondn bugün alıyım içip deniyim bi
Esmanur0 Cansugamze_ canım hamilelik için araştırmadım. Ben daha önce kullanmıştım. Suyuyla da tiroidlerime masaj yapardım. Bir araştır sen. Bir de ceviz yağı masajı öneriyorlar.
Yesimatko Ben troid hastasıyım 5 buçuk çıktı en son ilacımın dozunu arttırdı doktor gebelikte tiroid önemli ilacın varsa mutlaka bir gün bile atlamadan kullan
Merveofs Ben geçen gün yaptım 4.8 çıktı canım. Dahiliye 14 haftaya kadar 2.5 altında olması gerekiyor sonraki haftalarda 3ün altında olması gerek dedi. İlaç verdi kullanıyorum 1 ay sonra kontrol artık bakalım