Yesimatko Kızlar 6 haftalık hamileyim 1 buçuk haftadır bulantılarım beni yerimden bile kaldırmıyor hiç birşey yemiyorum geceleri uyuyamıyorum prilam gece 2 sabah 1 içiyorum hiç bir işe yaramıyor sürekli acildeyim doktorum son çare zofer başlıcaz dedi ne yapmalıyım başlamalımıyım sizce otizime sebep olduğunu duymuştum sizce böyle bişey var mı yardım edin 😥😥
cgdemm3 Yesimatko prilamda kullandım zoferde kullandım doktorum öyle bir sıkıntı yaratabiliceğini söylemedi ama ben prilam içtim genelde bulantılarım 18. haftamda çok azaldı ama prilamı hiç bırakmadım 33. haftamdayım hala sabahları kahvaltıdan önce 1 tane içiyorum yoksa istediğim gibi yiyemiyorum🙄
gamzesahinn Yesimatko benım de 5 haftalıkksn basladı 12 deyım azaldı ama bazen bulanıyor ve fındık ve ballı zencefıl yedıgım zaman bulantım bıraz azalıyordu 😊
Buse5516 Yesimatko ilk gebeliğimde ben de zofer kullandım ama hiçbir şekilde tesir etmedi tam tersi daha çok bulantı yaptı ben de sanki 9 ay kullandım ama kızım gayet sağlıklı doğdu
Buse5516 Yanlız değilsin canım bende 6 haftalık hamileyim deli gibi sigara içerdim kokusunu bile duymaya tahammül edemiyorum şimdi ne su ne kahvaltı hiçbir şekilde hiçbir şey yiyip içemiyorum doktorum prilam yazdı �nşallah işe yarar
Yesimatko Buse5516 ya aynıymışız bende sigara su yiyecek hiç birşey yok tiksindim hepsinden heryer kokuyor herşey kötü kokuyor inşallah sende işe yarar prilam
Guncem Allah yardımcınız olsun ya sizi çok iyi anlıyorum. Bulantı ilaç, serum vs ile hafifledigi anda vücudunuza bol sıvı alın, su içmeye çalışın şu içince azalıyor cidden. Susuz kaldıkça sanki hormonlar ele geçiriyor vücudu bulantı katlanarak artıyor.
Yesimatko Guncem saol tatlım ama su çok bulantı yapıyor azalma diye bi durum daha hala yaşamadım ama denicem teşekkür ederim
Guncem Yesimatko bulanirken içince fena yapıyor canım. Ama sen bulantınin ilaçlarla serumlarla hafifledigi bir anda iyi değerlendir pişman olmciaksin.
busraayl1 Yesimatko Kesinlikle zoferden korkma benımde 5. Haftamdan beri başlamıştı senin gibiydim su içsem kusuyordum zofer kullanmaya başladım 10. Haftadayım hala kullanıyorum ve daha iyiyim yoksa serum takviyesi almaya başlicaktım o daha çok gözümü korkutuyordu
Yesimatko busraayl1 teşekkür ederim serum alıyorum sık sık zaten kollarım mosmor oldu artık en iyisi başlamak