Withminou Ayyh son 18 gün kaldı, ama geçmiyor şu günler umarım bnm kız inatçı çıkıp 42 lere kadar bekletmez! bayrama minik tospağlarla girelim inşallah. Bayrama şeker olarak minik civcivleri yiyelim ❤️
Duy_gu Withminou son 19 benimde kız ne sancı var ne açılma bekliurom bende bayrama miniğim le. Girmek istiyorm inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Minnosunannesiiii Withminou benimde son 18 🌹 son günler asla geçmiyor 2 aydır 2 hafta kalmış gibiyim😅 artık ağırlaştıkça dayanamıyorum bir de kasıklarıma fena baskı ve ağrı yapıyor
Withminou Duy_gu benim biraz sancilarim var agirlastim bi de boyle gun icinde ara ara suyum her an gelecekmis gibi hissediyorum
Withminou Minnosunannesiiii kontrole gittiniz mi? Doktor bisey dedi mi yada acilma yumusama vs bisey var mi? Benim randevum sali gunu bakalim ne diycek doktor
Minnosunannesiiii Withminou evet gittim ama alttan muayene yapmadı nst de sancım falan çıkmadı. Bayramdan hemen sonra perşembe tekrar kontrole gel dedi ondan sonraki haftada doğuma alırım dedi