Huriye1996 Fidan97 orada biriyle tanıştım tahminde bulundu bana dedi fakat ben sordum göremiyoruz daha erken dedi kan verdim sonucunu bekliyorum 😫🙃
melekortac Zeynep0607 yok canım henüz doktora gitmedim. Perşembe günü 12+5teyken kontrolüm var o zaman gidicem. Ama cinsiyet için erken diye düşünüyorum yinede doktoruma sorucam tabi cinsiyetini bi an önce öğrenmeyi çok istiyorum🙈☺️😇
Zeynep0607 melekortac ay hadi inşallah erken değil bol çikolata ye vişne suyu iç benim kız hiç durmuyordu dün çok hareket edince de bacağını açtı göründü🤗🤗
Hicran-01 12+0 da ikili test yaptırdık. Çok şükür temiz çıktı.doktor cinsiyeti söylemedi henüz kucuk dedi..
melekortac Zeynep0607 Yani bu zamanlar cinsiyet tahmini yanlış yapan çok gördüğüm için doktor söylese bile çok kaptırıpta hemen alışverişe başlamak istemiyorum, korkuyorum cinsiyet sonradan değişir diye 😅
Fidan97 Huriye1996 inşallah saglicakla kucağına alırsın canim benim. Bende aşırı heycanliyim bakalım ben ne zaman öğrenecegim 😌
Fidan97 Nuurrrrrr hiç üzülme canim benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı ama rabbim 8 ay sonra tekrar bana nasip etti . Rabbim en yakın zamanda tekrar sana da nasip etsin . 🤲❤️
Kdrtunl58 Zeynep0607 Perşembe günü muayene olmaya gidicem eğer bebiş gösterirse kendisini öğreniriz inşallah henüz öğrenemedim cinsiyetini 🥰
ZMG65 Fidan97 çok iyiyiz karnmn altında bi kprtı oluyo normalde solda oluyordu bugun ise sağda oluyo Dr um bebeğindr dedi cinsiyeti öğrenemedim daha heycanlyım bayramdan sonra gitcem 14+0 doğum 23ekim
3minnosanasii Fidan97 ben ilk oğlumda da hiçbir testi yaptırmamıştım çok şükür sağlıklı doğdu. 2. Gebeliğim bu da sezaryen olacağı için 26 ekim gösteriyor Allahtan bi şey olmazsa :)
Nuurrrrrr Fidan97 bir tane oğlum var zaten ama çok zor geldi içimde tuhaf bişey var hiç bişey yiyip içemiyorum uyuyamıyorum depresyona girdim sanırım
Zeynep0607 Fidan97 tam 12. Haftamız da öğrendik kesin kız dedi ama yine de korkuyorum değişir die 😁 kız istiyorum çünkü