Minnoshh 25 haftalik hamileyim.Birden ayaklarim tutmuyor sanki bir sey olcak gibi oluyorum sicaklik geliyor terliyorum kalbim hizlaniyor.Normalmi yoksa bir tek benmi oluyorum?
Deniz2961 Minnoshh tansiyonun düşüyor yada şekerin bnde öyle oluyrm o an yigilasim geliyor btn vcdm bna ağır geliyor ama.ne şekerde sknti var nede tansiyon da
goktugunannesii Minnoshh gebeliğimin başında yaşıyordum bu durumu hatta arkasından baygınlık geçiriyordum acile gidiyorduk gebelikten dolayı diyorlardı normalmiş ama çok sık ve sürekli oluyorsa onu bilemem doktora danışmalısın canım
Guncem Minnoshh bu belirti diyabete çok benziyor şeker yüklemesi yaptırdınız mi? Bir daha böyle hissedince evde bir ölçün isterseniz.
benimmdunyamm Minnoshh şeker düşünce öyle oluyor bayılacak gibi oluyorum insülin kullanıyorum bazen çok aç kaliuorum bayılacak gibi titreyim halsizlesiyorum
Minnoshh Deniz2961 kansizlik var bende amma yemek yiyordum yani ayak uste durucak gibi olmuyorum hemen uzanmak istiyorum biran once
Minnoshh Deniz2961 aynen bendede tanisyon falan normal yani domtorum normal diyor kan azligindan oldugunu soyledi
Deniz2961 Minnoshh yemek yerken okuyrsa çok aç kalıp birden mi yyrsnz kan şekerini bir anda çıkıyorsada aynı etkiyi yapar
Melake Evet anlattıklarınız bendede oluyor 24. Haftadayım şeker ve tansiyon normal çıktı dizlerimin bağı çözülüyor sanki bazen gözümün önünde parıltılar geçiyor
Minnoshh Melake kan azligindan qaliba o zaman.Cunki bende kanim azalmis bu haftalardan once boyle diyildim
Melake Minnoshh evet Zaten istemsiz oturuyoruz kalkamıyorum ben bacaklarım tutmuyor Çarşamba günü doktor randevum var sorarım doktoruma sizin daha geçse bilgilendiririm sizide ama bi kan tahlili vermeyi düşünüyorum ben bence sizde bi verin tansiyon şeker ölçümü yapmadıysanız kontrol edin :)
Minikfil Benim de 2.ayda aynı anlattığınız şekilde ayaktayken bianda kulak çınlaması oluyordu ve bianda yere yığılıyordum ,şuan geçti ama
Minnoshh Melake benim kanim az o yuzden oluyor .Bu arada Azerbaycandanim sozleri yanlis yazarsam kusura bakmayin.Simdi demir vitamin aliyorum doktorum yazdi
Minnoshh Aksamlar sizdede kalp carpintisi,sicaklik ,nefes darligi oluyormu.Ben bu aksam uyuyamadim cocukda karnimda cok hareketliydi.Bi turlu uyuyamadim