benimmdunyamm 4 tane 5 li hastane çıkışı 1 tane de 10 lu alacam diğer aldığım kıyafetleri 3 6 ay alacam sizce yeterli olur mu
Deniz2961 benimmdunyamm olur cnm ya hemen yıkar kurutursun bn hiç yeni doğan almadım bir tane 0-3var gerisi hep 6aylk
annesinin_beybisi benimmdunyamm ben hastahane çıkışı 2 tane aldım 5 li . 10 lu hiç almadim. 2 tulum ve bir de alt üst takım ve pijamalar alicam birkaç tane. gerisini bebek doğunca duruma göre alicam
Zarifhnm1 benimmdunyamm bende sizin gibi yaptım 3-6 ay arası da 5 takım aldım bebeğin gelişimine göre yine alırım
benimmdunyamm Deniz2961 aynen yeni doğan fazla giyemez almak istemedik zaten bebek ağustosa denk gelecek bu aldiklarimi bile 2 3 hafta anca giyer mersin sıcak bir yer
Renginveannesi_ benimmdunyamm evet yeterli canım bende öyle aldım bı kaç tanede tulum aldım yaz bebeği zaten pişik olmasından korkuyorum 🥵🤲🏻🤲🏻 sanırım sürekli zıbın atletle kalacağız
Emossk benimmdunyamm yeter havalar ısınıyor çabuk kurur kirlense bile bir de ilk ay hızlı büyüyorlar 0-3 kalıbı küçüklere ancak 1 ay 40 gün sığar
mirage333 benimmdunyamm bahsettikleriniz yenidoğan sanırim. 1-3 aylıkta alinmasi gerektigini dusunuyorum ben. Yenidogmus bebege 6 aylik kiyafet cok buyuk.
Suleermz benimmdunyamm hemen hemen bende öyle yaptım canım 3lu flaan aldım hepsini 5li almadım hem yaz geliyor yıkar kurur hemen hemde çok çabuk büyüyolar bebekler 40indan sonra 3-6 aylık şeyler olur gibi kıvama gelirler 😇
MerveNur- benimmdunyamm fazlasıyla yeter. Ben 2 tane 5li almıştım sadece 1 ay giydirdim gerisi hep 3 6 aylıktı
annesinin_beybisi benimmdunyamm ben zıbini çok almışım 15 tane aldım ama hepsi o kadar küçük ki internetten almistim 3_6 ayliklar bile çok küçük geldi ya
MerveNur- benimmdunyamm evet bir de kalıpları hep küçük yapıyorlar zaten benim bebeğim şimdi 3 aylık ama 6 9 aldıklarım tam oluyor. En başta bi bol durur sonra o toparlandıkça tam oturur