sayre Kızlar ben 1 tatlı kaşığı granül kahveye biraz süt ekliyorum üzerine sıcak su koyuyorum acaba bu durumda bebege bir zararı olur mu? 5 haftalık hamileyim
Bekleyenler sayre filtre ya da Türk kahvesine geçin bence. Granül kahve sağlıklı bir şey değil. Hamile olmasanız bile
Biroglanannesiii sayre Canım günde bir fincan sade Türk kahvesi içiyorum o kadar başka zamanlarda çok nadir bi şekilde sadece bir fincan filtre kahve içerim sütlü şekilde o kadar
Sedaaa95 sayre Günde 1 bardak türk kahvesi içiyorum bazen 2 oluyor. 2 bardağa kadar içebilirsin fazlasını tüketme
zehraaaktas sayre günlük 200 cc kahve içmek sıkıntı olmaz diyorlar ama sen yine de ilk haftalarda içmemeye çalış çünkü bebek daha kendini toparlaması fazla kafein olabilir
sayre Bekleyenler şimdi birdaha araştırdım siz diyince içmeyim hiç daha iyi bilmiyordum valla teşekkürler 👍💯
Antevortes Ben cok kahve icen biri olarak biraktim. Vucudunuzda demir vs birakmaz. Turk kahvesi bir fincan icin ama gerisinden uzak durun derim. Ben 37. Haftadayim en fazla 6-7 kez icmisimdir