rahimesarp Normalmi kizlar dogumdan 50 gun sonra kanamm basladi vr 5gundur devam rdiyo acaba adetmi oldum
Asil_hatun rahimesarp evet canm zamanında gelmiş zaten adet oldun banada düzensiz emririyordum banada oldu
Mltmsncn rahimesarp bEnce normal değil. Mutlaka aile hekimliğine danısın. Benim aile hekimimde yazı var. Dogumdan sonra 45 gün kanama devam ederse kan tahlili istediklerini asmıslar. Tabi adette olabilir bilemedim
user124578 rahimesarp adetse eger anlarsın canım daha yoğun daha koyu kırmızı bir kanama ise adettir ama daha açık renk veya az miktarsa olmayabilir benimde 48 gün kanamam surdu 59. Gün adet olmustum
rahimesarp Asil_hatun peki ben normalde 5gun adet oluyodum bu 6.gun hala bitmedi duzensizlik oluyomu yoksa adet degilmi
rahimesarp Mltmsncn yok 45 gun ust iste devam etmedi 40im cikmadan kanamam durmustu zaten kirkim ciktiktan 10 gun sonra tekrar basladi
rahimesarp user124578 koyu kirmozi adetse eger benm adetlerim 5gun suruyodu bu 6.gun hala devam ediyo
user124578 rahimesarp uzun sürebilir benimde ilk adetim daha uzun surdu normale göre ama sonra düzene girdi geri