Herkes gibi bende buraya doğum hikayemi yazmayı çok istiyordum . Rabbime şükürler olsun banada nasip oldu. 39+1de gelen yalancı sancilarla sabaha karşı hastaneye gittik ama hastanede ultrasonla bakıldı nst bağlandım ne sancı var ne bişi alttan muayne yapıldı hiç açıklık yok dedi Dr. Bu arada ikinci doğumum ilk dogumum suni sancı ile zor olmustu. Neyse bizi Dr eve gönderdi ama benim ara ara adet sancısı gibi sancılarım var o gün iki saat uyudum. Dr kg sınırda olduğunu pazartesi günü kesinlikle kontrole gelmemi söyledi. Pazar gecesi duşumu alıp yattım. Sahur için kalktimki bişi altima yapıyorum gibi oldu zorla vc gittim kanama gelmiş ama öyle böyle değil bildiğin adet olmusum gibi hemen üstümü değişip eşime çağırdım ve hastaneye gittik bende sancı felan hissetmiyorum ama Dr ultrasonla baktı dedi senn sancin var hissetmiyor musun yok dedim alttan muayne etti 4 cm açıklık hemen bana ameliyat önlüğü giydirder ve nst bagladilar benim sancılar adet ağrısı gibi geliyo gidiyo Dr açılmamı kontrol ediyorlar ve çok çabuk ilerledi sonra Dr beni kaldırdı yürü sancin geldikçe comel kalk dedi tüm dediklerini yaptım ve yarım saatte 10 cm açıklık ben şok apar topar dogumhaneye alındım. doğum hanede Dr çok iyi dinleyin gerçekten çok yardımcı oluyorlar ikin dedikçe ikindim bağırıp nefesinizi başuna harcamayın ve prensini kucağıma aldım. Öyle güzel öyle cennet kokuyorki bütün ağrılar unutuluyor. İnşallah sizde sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız…🥰🥰🥰