Superisi19 Arkadaşlar günaydın sabahın bu saatınde yazıyorum kafama takılan birşey var ilk üç ay mide bulantısı bebegimi etkiler mi 9 haftalık oldum aşırı iştahsızlık herşeyden tiksinme var çorbayla besleniyorum sadece buda beni çok korkutuyor etraftan herkes bebegini düşünmüyormusun yesene diyor yediğimi çıkarıyorum sanki ben onlar kadar düşünmüycem bebeğimi beni çok sinir ediyolar 🥲
Cicilibicili Superisi19 bebeğiniz şuan depolarınızdan besleniyor. Yedikleriniz veya yiyemedikleriniz kendiniz için aslında. Hepimiz o şekildeydik. Sıkıntılı bir durum değil merak etmeyin.
Pervinkbln_ Superisi19 etkilemez bebek 6 aya kadar senin vücudundaki vitaminden ve kandan besleniyor altı ay sonra yediklerinden beslenip kilo almaya başlıyor hatta ben bile pişmanım ilk aylarda çok yedigime
Gaer25 Superisi19 ilk 16 hafta 8 kilo verdim hiçbir şey yiyemiyordum. Sonra yavaş yavaş açıldım bulantım azaldı ama mesela şuan 25+4üm hala aşırı iştahlı bi hamile değilim her gece iki tane prilam içiyorum. Buna rağmen bebeğimin gelişimi çok güzel iki hafta önden gidiyor neredeyse. Bebek bi şekilde besleniyor ilk 3 ay hiç kafanıza takmayın sonrası için kendinizi zorlayabilirsiniz ama. Konuşanları takmayın.
rahimesarp Superisi19 ben hamilelik surecinde 9 kilo verdim 5.aydan sonra basladim kilo almaya bebegimin kilosu gayet iyiydi
SunnyG Şu an depodan beslendiği için sıkıntı yok. Sen kilo versen de bebek alır. Yine de yemeye çalış tabi.
Birfasulyeannesi Hayır hiç bişey olmaz. Ben 6. Ayda bile herşeyden tiksiniyodum. Hatta 3 kilo verdim hamilelik sürecimde ama korkma bişey olmaz
Nesrincente Superisi19 yani ben hıc yıyememişyim ilk gebelığımde 5 kılo vermiştim hatta cunku ne yesem cıkartıyordum bı sıkıntı olmadı suan 2 ye hamılryım prilam cok ıyı geldı bana isterseniz deneyin
Oslemasel 9haftalığım aynı durumdayım sizinle, 7 kilo verdim. Kendimi hiç zorlamıyorum. Bazen iki gün sadece suyla beslendiğimi bilirim. Folik asite devam, mide bunaltısı için de prilam kullanıyorum. Günde 2 tane bazen 3 oluyor. Rahatlıyorum
Ozba60 Haftadayım hala kusuyorum bebeğim etkilenmiyor tabi eskisi gibi ağır değil ama hala var düşün yani
Superisi19 Yaaaaa içimi rahatlattınız inanın. Çok teşekkür ediyorum sağlıkla kucagımıza alırız inşallah bebişlerimizi 🥰