_momy_ zehraaaktas haklısın canım ben adanadayım şuan müslin alıcam temmuz bebeği zaten ama kış için bir nevresim alırım abisinden var ama erkek bebek için onu satarım ikinci el uygulamada artık
zehraaaktas _momy_ artık sen bilirsin 😊 bence satma zaten çok Bi para etmez diye düşünüyorum nevresim dursun hem hatıra hem lazım olur belki
_momy_ Burculu_11 ay ben yanlış anlamışım o zaman 35 haftada baya maşallah bitmiş artık son demler cidden 🌼🧚🏻♂️🧿
Burculu_11 _momy_ insanlara takılmayın hiç içinzde kalmasın bnde bade veya defne isminde kalmıstm bnmde badeyi cok eleştirdiler :))) ama defne ismi çocuklugumdan beri istediğim bir isimdi sağlıkla gelsinler inş 😍😍😍😇😇😇
_momy_ Burculu_11 çok canımı sıkıyorlar ama değiştirmicem olabilir isim bu herkes için farklı farklı ama eleştiri bizim toplumun kanayan yarası illa birşey buluyorlar 😅😅😅
Mtzkuzum Budiss_Moms benimde 99 gün kaldı ilk hamileliğimde ne bulduysam almıştım cinsiyeti öğrenince şimdi 4 tane zıbın aldım 🙈
sanslibiranne Ben bugün kıyafetlerini yıkayıp yavasbyavasbyerleştirmeyw başlayacağım. Coook heyecanlıyım cok rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Annekuzusu_Ayaz _momy_ suni sancı zormu ya banada dediki 40dan sonra gelmezse suni sancı deneyecem çokmu zor ben çok korkuyorum
Anneliff _momy_ emzik ve biberon almak gerekiyor mu ben emzik vermem diye almadim biberonada alistirmak istemiyorum sonradan memeyi tutmaz diye siringa vs ile verilebiliyormus sanırım
Acemianneszn Anneliff ilk 6 hafta bildiğim kadarı ile emzik önerilmiyor zaten biberon da meme reddine sebep olur diye ben de korkuyorum