Smileyy Arkadaşlar Zehra hocayı merak ediyorum Sibel tünere gidiyorum ama çok soğuk fazla bilgi vermeyen bi doktor çok enerjim uyuşmadı yardımcı olur musunuz Konya ya gelin geldim hiç bilmiyorum buraları
3prens1prensesmom Smileyy sibel hanimda dogum yaptim aksine cok neşeli eglenceli herseyi detayina kdar soyleyen biridir :) suanda zehra hanima gidiyorum oda cok iyi bi doktor konusmasindan bilqi verisinden her halnden belli :)
Smileyy Ya illa sormam gerekiyor öyle söylüyor anlamadım sibel hanımdan memnunken zehra hanıma niye gittiniz ki ? Ben de zehra hanımı denesem mi diyorum
3prens1prensesmom Smileyy sadece suriyelilere baktigini duydum yani hastaneyi arayip randevu almak istedigimdede sadece zehra hanim var dediler . Birazda arkadas oneri ile gittim zehra hanima :)
Smileyy 3prens1prensesmom memnun musunuz Zehra hanımdan nasıl biri acaba ? Ben de 30. Haftamdayım sibel hocayı bırakıp Zehra hanıma mı gitsem artık diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kararsızım siz tecrübelisiniz
3prens1prensesmom Smileyy ben 2 kere gittim kontrola 9+5 haftaliqiz henuz eşimde benmle birlikte doktoru begendik ikimizde gayet iyi bir sekilde her ayrintisina kadar anlatiyor bence gidebilirsiniz :)
Dilekmm91 Merhaba canım ilk dogumumu Zehra hanım yaptı medicanada oğlum 4 yaşında çok iyi ilgili ve her şey sorunsuz ilerledi şimdide 2.hamileyim Zehra hanıma geliyorum anitta çok iyi ilgili özellikle ultrason çok detaylı bakıp önem veriyor
Dilekmm91 Sibel hanım sürekli Suriyelilere bakıyor zaten anıt hastahanesi hiç begenmiyorum medicanada gidiyordum ama Zehra hanım burda olduğu için gidiyorum Suriyeli çok anitta
Smileyy Dilekmm91 evet ya çok fazla var çoğuna da sibel hanım bakıyor kapısı hiç kapanmıyor ben de Konya ya gelin geldim o yüzden buraları hiç bilmiyorum ilk gebeliğimi öğrendiğimde zehra hanjma gidecektim denk gelmedi sibel hanım soğuk değişik geliyor o zaman bi Zehra hanımı deneyeyim
Smileyy Dilekmm91 bide ilk hamileliğim olunca insan biraz ilgi istiyor moral istiyor ağzından çıkacak lafa bakıyor insan
Dilekmm91 Aynen Sibel hanıma %90 Suriyeliler geliyor ben de soğuk buluyorum Zehra hanım iyi ama medicanada hikmet karabacak falan var o da iyi bak
Smileyy Dilekmm91 anıt hastanesine göre biraz pahalı olunca oraya hiç bakamadım 😢 sağolun verdiğiniz bilgiler için Zehra hanıma aldım randevu ☺️