moom222 Askiletotomsu cnm bnde su içmeye çalışanlardan ama mesela icemiyorim suyu mesela gayet iyi çocuğun hiç br problem yok doktor çok iyi diyor hatta şu icemdigim halde şunu demek istedim yediklerim.su yapan şeyler dmeekki su kesesi hiç azalmıyor doktor da illa Su iç dmedi sıvı tuket dedi bana
elf0 Askiletotomsu ben ilk hamileliğimde öyle bi su içiyodum ki yani hiç az su içtiğimi düşünmüyorum gayet de güzel içiyodum ama sürekli suyu az diyolardı sonra 36. Haftada suyum bittiğimden sezeryana alındım erken doğumla dünyaya geldi kızım. Ama suyu az içmek enfeksiyona sebep oluyor sanırım onu biliyorum enfeksiyon da suyun azalmasına sebep oluyo galiba
AylinKara Askiletotomsu valla sorunuzun cevabını bilmiyorum ama o konuda bende çok tedirginim 1 günde 1 bardakdan fazla su içmiyorum sadece 1 bardak içe bilirim
Askiletotomsu AylinKara ben uyanınca bir uykuda bir Demirle bir Multivitaminle bir Yemekte bir Bide yatmadan bir içiyomusum şimdi hesapladim da 6 bardak yani Bir buçuk litre oluyo sanirim . Az gibi sanki İki buçuk iccen diyolllaa
melsedd emineessahin benimde başlarda normaldi dün kontrole gittim biraz dikkat et dedi tatlıya beyaz ekmeğe falan. Şeker yüklemesi yaptırmadım zaten açlık tokluk şekerime baktım normal çıktı ama dün suyun fazla biraz diyince şaşırdım
elf0 Askiletotomsu idrar yolu enfeksiyonu olduğunda genellikte idrarda ve ilişki sırasında yanma, kaşıntı çok sık idrara çıkma vs belirtileri olur