Hemsireeeana Kızlar 37. Haftadayım perşembe günü 1 cm açıklığın var haftaya doğurursun gibilerinden birşey dedi ama bilemiyorum hafif ama ara ara sancılar vuruyor sabahtan beri birde biraz gazım var sizce doğum ne zaman olur
Mavisinannesi2 Hemsireeeana ilk gebeliğimde 29. Haftamda 2cm açıkla 35e kadar durdum şimdide 35. Haftamda 2cm açıklık görüldü 36. Haftadayız bakalım ne zaman gelecek hiç belli olmuyor 1cm çokta açıklık değil zaten 2 üzeri hızlı olur☺️
Emine003 Hemsireeeana Belli olmaz canım kimisinin hemen geliyo kimisi açıklıkla bi kaç hafta duruyo misal Ben 😅 ilk oğlumda 24 haftaliktim açılmam vardı 1 cm dedi sonra 3 e kadar çıktı ama ben 39 da doğum yaptım 🤭😂 doğuma gittiğimde 6 cm açıklığım varmış sonrası hemen geldi zaten 🤗 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 🥰 zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah 🤗
Dilara9406 Hemsireeeana 35 den beri 1 cm le geziyorum 1 cm cok bisey degil canım hareketler filan yap 37+3oldum
Hemsireeeana Emine003 teşekür ederim güzel dilekleriniz için 🥹🥹😻 Dilara9406 yapıyorum squat hurma vs 😝😝
mxs34 hafta 2cmdi 40. Haftada doğurdum üstelik çok hareketli biri olmama rağmen. Kişiden kişiye değişiyor