yesilkedi Sibelblby 1 saat ayakta kalsam benimde oluyor 25. haftadan beri var şimdi 38deyim daha kötü oluyorum yemek yaparken bile oturmam gerekiyor doğrulamıyorum ama yorulunca oluyor uzandığımda vs olmuyor hiç
ToDe Sibelblby bende 30. Haftamdayım bu hafta başladı kokuttu baya, doğurcam zannettim. Doktora sordum da normal bu haftalarda baskı artar dedi ☺️
Gmzecda016 Sibelblby bende yaşadım ayni durumu 37.haftaya girecegiz hala ayni doktorumuz da normal dedi çok ayakta kalırsam şiddetleniyor çıkacak zannediyorum resmen 🤦🏻♀️
Hatice_gzr2505 Sibelblby 20. Haftadan sonra bende de olmaya başladı ne yürüyebiliyoeum ne de çok ayakta durabiliyorum bir de bel agrısı acayip şuan 26 haftalık olduk yatakta bile zor dönüyorum resmen çöküyor taş gibi 🤦♀️
yesilkedi Sibelblby doktorum normal demişti bana ama bilemiyorum. benimkide sürekli aşağıda hatta penguen gibi yürüyorum bacak aramda bişey varmış gibi bazende doğrulamıyorum doktorum bormal dedi
Sibelblby elfkara doğuma kadar böyle mi olcak 🙄yatırmıyo beni kalkıyorum o zamanda ktu ediyo napacagımı şaşırdım
ToDe Sibelblby ha benim ki öyle çok ağrılı değildi. 1 gün ağrılı oldu ve sürekli çişim varmış gibi baskı vardı. Tuvaletten yeni çıktığımda bile. Doktor da çocuk doğuma hazırlıyor kendini baskıyı arttırıyor dedi
Buseyllzr Sibelblby 32 deyiz benimde ayni kasıklarıma vuruyor yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum sürekli çişim varmış gibi hissediyorum herkes normal diyor ama bu hafta kontrole gittiğimde soracağım bende doktora 🤦