Elifftatas 28 haftalık hamileyim doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi genelde gebelik şekerinden kaynaklanan bişeymiş ama ben şeker yüklemesi yaptırdım ve güzel sonuç çıktı basına gelen biri söyleyebilir mi suyun fazlalığı zararı neler
emineessahin Elifftatas erken doğum tehlikesi oluyormuş bende aynıyım sizinle. Karbonhidratı kestim biraz. Zamanla geçiyor dediler. İnşallah bir sıkıntımız olmaz
Ceylanby Elifftatas Aynı şekilde benim de suyun fazlaydı ama şeker yükleme sonucumda sıkıntı çıkmamıştı. Erken doğumu tetikliyor sadece. 30 haftalıktım suyun fazla dediği zaman. Şekerli şeyler yememeye çalış havuç hiç tüketme. Meyveyi de azalttırsan düzelir inşallah. Ben bu şekilde suyu dengelemiş oldum çok şükür. Şuan 39+6 yız☺️ umarım sende de işe yarar
annesinin_beybisi Ceylanby bu şu fazlalığı detaylida falan belli olur mu ki acaba ben de meyveyi aşırı tüketiyorum ve gebelikten önce insulin direncim vardı
Nazli_cicegim Benim ilk gebeligimde vardı şekerden kaynaklandığını söylediler ama sınırın altindaydim erken doğum olur dediler banada ama 42+2 günlükken doğum yaptım stres yapmayın gebeliginizin tadını çıkarın 🤗