Senveben 16+1 haftalık gebeliğim mevcut bugün hafif kahverengi bi lekelenmem oldu idrar yaparken kasıklarda ağrı oluşuyor sizce neden olmuş olabilir şimdiden herkese teşekkürler
Muhammedamine Senveben doktora gitmelisin doktorunuza ulaşamıyorsanız acile gidin neden olduğunu bilemeyiz biz sebebi birçok şey olabilir . Umarım kötü bir durum yoktur
Haticeyldrm25 Senveben bence hemen iyi bir doktora git bende de olmuştu hemen gittim ve düşük yapacaksın kesin diyip beni öylece bıraktı saolsun sağlıklı gebeliği sayesinde düşükle sonuçlandırdım her doktora güvenme lütfen benim gibi yapma her kanamayı ciddiye al
mucizemizibekliyoruzz Senveben hemen doktora gitmelisiniz her kanaama ve lekelenme hamilelik döneminde ciddiye alınmalıdır..
ArzuGl Bir çok sebep var yerlwşme kanamasından tutun da düşük riskine kadar. Size tavsiyem nöbetçi kadın doğumcusu olan bir hastaneye gidip muayene olun.
Senveben Şuan araç bekliyorum kasabada çalışıyorum her zaman araç yok inş 1 saate doktora ulaşcam dua edin lütfen
Senveben Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim proluton yapıldı serum takıldı doktorumla görüşüldü normalde de yarın kontrole gidecektim kan ve idrar tahlili bakıldı bi sıkıntı görülmüyor yarın doktorunuz muayeneye bekliyor dedi