dilansnmz Bebeğinizin ilk tekmesini veya hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve göbeğiniz ne zaman büyüdü
yabadabaduu dilansnmz 2. ayda göbeğim baya çıktı benim niye bu kadar oldu bilmiyorum 12 haftalık olduk baya belli oluyor şimdiden 😂😂
Edabykl dilansnmz benimde ilk 13. Haftamda cikmaya baslamisti suan 16+6 yani belli oluyo hamile olduğum 😂🙈
Ruveyda_baskapan dilansnmz ilk hamileliğim öncelikle Haftada pıtırdı hissettim ilk tekme de 21+6da gördüm. Tekme mi kafa mı kol mu artık bilemiyorum 😂😂😂😂 karnımda 18. Haftada belirginleşti şuan 22+1im baya baya belirgin, hamile taytlarına falan geçtim yani.
mavisssss16 dilansnmz Ben 18.haftamdayım daha yeni belli oluyor hamile olduğum bu hafta hızla büyüdü göbüşüm🤩
Zeynep0607 yabadabaduu ben de bir benim sanıyordum benim de karnım şişti enteresan bi şekilde sanırsın 5 aylık hamileyim 😁😁
yabadabaduu elifvesara zayıfsanız eğer sizde o yüzden öyle oluyor direk şişkinlik belli oluyor ben 5 aylık gibiyim 😄
Bebegim6636 13 hafta 6 günlük benim de .hiç hamile değilmişim gibi duruyor tam tersi zayıfladım ☺️☺️. 🍋 ve bebeğim şuan limon
elifvesara yabadabaduu ay zayıf değilim valla 173 boyum 75 kiloydum hamilelikten önce şu an 12+2 yim. Görümcem 5 aylık göbeklerimiz neredeyse aynı yani 😅😅
yabadabaduu elifvesara o zaman iç karnınız mı ne geniş diyolar ya ondansınız siz 😄 bende 12+1 bir gün aramız var valla ben büyük olmasından daha çok memnunumm hamileliliği yaşamayı göbekli gezmeyi çok istiyordum 9 aya kadar baya büyücez herhalde 🐣
elifvesara yabadabaduu hahahaah gerçekten ya 🥰 ara sıra acaba beşiz falan mı taşıyorum diyorum 😅 cinsiyet hakkında bir şey dedi mi doktorunuz? Ben bu salı gideceğim umarım bir tahminde bulunur 🙏
Sureyya-A İlk hareketini 16 haftalık hissettim cinsiyetini öğrendiğim gündü 💙 18 haftadan sonra hamile olduğum belli oluyordu artık suan 24 haftalığız 😇