Alshdksb Sgs1 ay canım son zamanların keyfini çıkar bende sürekli totem yapıyodum gelsin diye 40+6 da geldi 13 günlüğüz şükür şimdi hep uykusuz geceler😂🤣🤣🤣
Rabis277 Sgs1 aynı durumdayız 40+0 olucak bu gece itibariyle ama hiç belirti yok Çarşamba kontrolüm var acaba yarın mi gitsem acile yoksa çarşambayı beklesem mi bilmiyorum
Bahar1508 Merveeeduman 39+5 de bende birinin postuna böyle yazdım gecesi sancım başladı inşallah seninde bu gece o gecedir 😂😂😂
Sgs1 Bahar1508 agzinizdan bal damlıyor insallah öyledir 🤣 kaç haftadan beri normal doğum pozisyonuda aldı ama kanala inmiyor 😅 sıfır belirti insallah o gece bu gecedir 🤣
Sgs1 Benimde annem yanımda Ramazan’ın başında geldi her ihtimale karşı ama çok sıkıldı 😅 hem annem hem eşim hergun dokuz dogruyo ama bı ben doguramiyom🤣
balkopugu2701 Sgs1 peki yalancı sancılar falan ne durumda ya da diğer doğum belirtilerini yaşadınız mı hiç :)
Sgs1 balkopugu2701 malesef hiç bı sancı belirti yok 😅 hergun bir sürü kendimi yoruyorum hareket yürüyüş hurma filan ama yok😅
Sgs1 Alshdksb bı yandan öyle diyorum tadını çıkar diye ama biyandan da heyecan işte sabırsızlık 😅 artı bu durumda bile gece uyuyamiyom sürekli tuvalet 😅bari bu sefer bebiş için uyanırım 😅