Tazeanne0134 Nazorl benimde 00.00den sonra 34 günüm kaldı karnıma ağrılar giriyor canım inan 2.gebeliğim içim içime sığmıyor
09Zeynep09 Nazorl Son 61çabuk geçsin de kavuşim diye bekliyorum agrılı geçiyor birqz sizin nasıl geçiyor
Nazorl Tazeanne0134 Aynı cümleyi kurdu benim görümcemde aramızda 10 gün fark vardı doğurdu bir avazda rahat rahat valla onunda 3. Dü inşallah sağlıkla rahat rahat dünyaya getirirsiniz 💕🌸
Tazeanne0134 Nazorl ay canım ağzından bal damlıyor inşallah sende sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına
Nazorl Devranmoms Valla bende 38. Haftada egzersizleri yoğunlaştıracağım siz yapıyor musunuz egzersiz falan ?
Devranmoms Nazorl yürüyüşü hamileliğin ortalarından beridir hiç eksik etmedim 4.katta oturduğum icin merdiven inip çıkıyorum ama squat tarzi şeyler yapmıyorum ne yalan soyleyeyim🤭😊
Tazeanne0134 Nazorl hayır canım benim için daha erken dr 38 haftanda gel hem bebeğe bakarız bende çatı muayenesi yaparız dedi
Tazeanne0134 Nazorl valla benim ilk gebeliğim de 39+3de yapıldı ilk o gece nişanım geldi sancılarım başladı vs derken 39+5de de doğum yaptım
Nazorl 09Zeynep09 Ya bende ağrı yok valla son 28 gün kaldı ama bakalım önümüzdeki hafta çatı muayenesi var ☺️