Minigin_annesi0 Kızlar bugün sürekli karnım kasılıyor, taş gibi oluyo geçiyo, tekrar başlıyor. 38+3 oldum. Ağrım sancım yok henüz. Ara sıra kasıklarımda oluyo ama hafif gelip gidiyo sancı denmicek kadar az. Kasılmalar artınca doğum yaklaşmış mı demek sizce ?
caganin_annesi Minigin_annesi0 39+6 olduk bugün geçen haftadan beri sancım var ama doğmuyor sıpa 😂 adet sancısı da 37 den beri var. Ama bugün ebe rahmin yumuşamış yarına doğurursun dedi, amin 😂
heleninannesi06 Minigin_annesi0 ay hep denk geliyorum postlariniza sizin kadar bende doğurmak istiyorum 🙈😃 aramızda bir hafta var saglijla kavuşun inşallah 😊
Dilandemirrr Minigin_annesi0 bende ya her gün eşime doğmadı bugünde olmadı diye diye bezdirdim adamı 😅 bu kadar istiyoruz diye gec gelcek bebişler kesin 😅😅
Dilandemirrr Minigin_annesi0 inşallah öyle olmaz bu hafta sağ Salim alalım kucağımıza bebişleri 🙏😅 bakalım ilk kim doğuracak 😅
Gizem1186 caganin_annesi Ya bende 33 haftalık hamileyim, sancilarm ve agrim var nstde sancim çıktı, rahmin yumusamis dedi doktor bizede ciger gelistirici ve dogumu onceyici igneler kullanıyorum yasayan varmi baska acaba?
Minigin_annesi0 caganin_annesi kırka dayanmışsın canım maşallah beklemek sorun değil ama benim bebişim 4 kilo olmasına az kaldı sezaryen olur diye korkuyorum o yüzden biran önce doğsun istiyorum
Damlakrgz 38+5 den merhaba, bizde de ara ara sancı kasılma var ama başka belirti yok ne zaman gelecek acaba bebişler 😌
Minigin_annesi0 Damlakrgz ay bi bilebilsek ne zaman gelecekler 😆 benimde yarım saattir falan sancım var adet sancısı gibi üstüne kondurmuyorum ama bakalım nolcak😆
Minigin_annesi0 heleninannesi06 hahaha 😂 denk gelmemek mümkün değil ay bana günde 367 tane post açıyorum🤭🤣🤣 amin inşallah canım sende hayırlısı ile kurtulursun inşallah
Minigin_annesi0 Elofasya ayy🤭 squat falan yap canım merdiven in çık. Sana diyorum ama ben yapıyomuyum asla 🙄🤪
Elofasya Minigin_annesi0 benim yapmadığım şey kalmadı inaan😁 merdiven çıkıyorum hergün spor yapıyorum sıcaknsuda oturuyorumm hurma yiyorum ama tık yok😃😃