Zuhalsareelif Kızlar ıkı gundur sabah ve aksam yattıgımda tık tık sureklı karnımda rıtmık hareket var hıclırık olabılırmı acaba baska bıseymı 33 haftalık hamıleyım .her gun hıckırırımı bebek.
zeymoms Zuhalsareelif hıçkırır canım benim bebeğim her gün hıçkırıyor ritmik olarak kalp atışı gibi tık tık oluyor biri elini koyunca bile anlıyor
Eminasmom Zuhalsareelif Evet bebiş hıçkırıyor benim kızım da çok hıçkırırdı karnımda doğduğunda da gülünce çok hıçkırmaya başlıyor 😂 ritmik oluyor karnında hissediyor insan zaten hıçkırığını bazen ben tam yqtacakken başlıyordu uyuyamıyordum 🤷🏽♀️
Bsracc Zuhalsareelif Kalp desen değil yavaş atıyor ama ritmikte 😅🥰 Bence büyüdükleri için mideleri büyüyor oyüzden hıçkırık diye biliyorum
Zuhalsareelif zeymoms ılk defa basıma gelıyor bırde ben bu ara evı buyuk temızlıge kalkıstım cam pencere hep dıken uzerındeyım her hareketını kontrol edıyorum sagsalım ıslerımı bıtırseydım rahatlardım valla.bugunde karnım sıkıstı bır agrı olustu neysekı harelet edıyor .
hygc3 endişe etmeyin ben de 34.haftadayım bebeğim çok sık hıçkırıyor doktoruma da sormuştum ne güzel annesi sorun yok demişti ☺️
Zuhalsareelif hygc3 evet sabah aksam tık tık hıckırıyor anlasılıyor ama sesı fılan duyulmuyor .ole olunca korkuyorum acaba bı skntı varda ondanmı hareket edemıyor fılan Allah korusun .bu ara burda hassas ıcerıklerıde okuya okuya cok evhamlı oldum
zeymoms Zuhalsareelif sen kendini çok yorma boşver bebeğe bişey olmaz ama senin belin ağrın ne gerek var sana gelen temizliğine bakmasın hem temizlik işi çok nankör yapsansa 2 güne hemen kirleniyor Hıçkırık olması bebek için çok güzel geliştiği anlamına geliyor içini ferah tut :)
Zuhalsareelif zeymoms Allah razı olsun cok tsk ederım. Bayramda aılem gelcek hanılelıgımden berı temızlık yapamadım dıye bı guvenle gırdım cıkamıyorum yardım edende. Yok esım guya edıcekdı sırf bu yuzden kımseyı tutmadı ama ceremesını cekıyorum bıraz .
zeymoms Zuhalsareelif kaçıncı haftadasın canım temizlik özellikle de eğil kalk çok yoruyor çok yavaş yap bari kadın olmak zaten zordu hamile olmak daha da zor