pamukca Bursali bacılar kadın doğum doktoru önerisi istiyorum devlette olabilir ama özel olursa hastane adi ve muane ücretiyle birlikte yazarsanız makbule geçer tesekkur ederim
yesilkedi pamukca çekirge doruk hastahanesi fatoş deniz yiğittürke gidiyorum muayne ücreti 260 tl . çok ilgili bi doktor çok memnunum. 🌸
Yaseminsahin pamukca Bursa Hayat Hastanesi Nazmiye Şentürk. Biz indirimli olarak 235 veriyoruz normal fiyatı 265 galiba
sinemmksbas pamukca pamukca bende doruk Yıldırıma gidiyor Reşat şaya 190tl ücreti doktorumdan çok memnunum ilgili orda doğum yapmak isterseniz daha yeni sordum 3.800tl dedi sadece Reşat beyin doğum ücreti ama sadece kontrol muayene için gitmek isterseniz tavsiye ederim
yesilkedi Ayba16 perşembe gittim tüm doktorlar zam yapmış başka doktora gelen olmuştu o kadından 290 tl almışlardı muayne ücreti .
Bebegim_veben Yıldırım doruk kemal köroglu çok çok ilgili bi doktor muayene ücreti 204 dogumda 3850 lira
Aalleeyynnaa Dr Senem alkan akalın a gidiyorum. Özel klinik 300 TL muayene çok memnunum çok güler yüzlü ve ilgili
Kzlck2544 Eğer imkanın varsa gözüm kapalı Medicabil nilüfer şubesini öneririm ilk doğumum orda oldu Dr Nihat Gök ama şuan ki muayene ücretini bilmiyorum şimdi ki doktorum Medicabil yıldırım Seda Eymen Bolat ücret 180 tl
Misra- Kzlck2544 şuan ben de Nihat beye gidiyorum 300 TL muayene ücreti. Doğum da 5000 TL.doğumu orda yapmayı düşünüyorum. Memnun kalmanıza sevindim ☺️
Kzlck2544 Yıldırım şubesi 3500 TL dedi ama nilüfer şubesi kadar tam donanımlı değil en basiti yenidoğan yoğun bakımı yada küvezi vs yeni açıldığı için henüz aktif değil ama evime yakın olduğu için tercihim orası oldu
yesilkedi Ayba16 evet bende 230 vermiştim geçen ay . anlamadım neden zam yapıldığını yılbaşından sonra zaten yapmışlardı 180 tlydi 230 yapmışlardı